O wszystkim i niczym

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
sisha945

Post autor: sisha945 »

ja tak mam cały czas. to znaczy nie cały, bo zwykle zachowuje sie całkiem normalnie. ale czasem mam takie chwile ze np w sklepie zastanawiając sie nad wyborem batona zaczynam tańczyć locking. Tańcze na lekcjach w ławce, ostatnio jak byłam na lodowisku tez miałam taką chęc , co skończyło sie upadkiem i pociagnieciem za soba koleżanki...
czasem po prostu nie moge sie powstrzymać. hmm... a może to nerwica natręctw czy cos w tym rodzaju... wrrrr
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

Wiesz co? Mimo, iż w takich momentach przez obce osoby jestem postrzegana jako pacjentka zakładu psychiatrycznego, właśnie wtedy czuję się jak tancerka.

Najszczęśliwsza jestem, gdy tańczę.
A gdzie, kiedy i przed jaką publicznością - to wszystko jest na drugim miejscu. :)
Nataszaa

Mam doła - jeśli ktoś czuje się na siłach, by mnie wysłuchać, zapraszam na PM. :(
Father

Post autor: Father »

[quote:50cfe8626c]Chcę tylko wciąż tańczyć,
nic więcej.[/quote:50cfe8626c]
Nie martw się, to Ci przejdzie z czasem :wink:
Nataszaa

Father, mam szczerą nadzieję, że nie, bo wtedy stałabym się wrakiem człowieka. :)
Father

Post autor: Father »

Ja też kiedyś chcialem być papieżem, ale mi przeszło :D
nin(j)a

Post autor: nin(j)a »

Nataszo, pozwalają wam w sali zostać po zakończeniu płatnych zajęć. Nam by nie pozwolili, tam są płyty, odtwarzacz, pianino. MOżna to popssuć, ąlbo ukraść :wink: Zawsze mam ochotkę jeszcze pół godz zostać, poćwiczyć dodatkowo, przed wielkim lustrem, ale nic z tego :sad:
sisha945

Post autor: sisha945 »

[quote:3e6a5f2b6e="Father"]Ja też kiedyś chcialem być papieżem, ale mi przeszło :D[/quote:3e6a5f2b6e]
skoro o nie zbyt realnych marzeniach mowa, to ja bym chciała byc murzyką. i urodzić sie na Bronxie w latach 70'
Nataszaa

[b:461edb2c8f]nin(j)a[/b:461edb2c8f], ale ja nie zostaję w sali w mojej szkole baletowej. Też nam nie pozwalają. ;)
Jednak z racji tego, że moja mama zna naszą dyrektor, porozmawiała z nią, i dzięki temu czasem mogę zostać po lekcjach w sali gimnastycznej i chwilę (jedną, dwie godziny) potańczyć. ;p

Nie jest to prawda sala z drążkiem czy lustrem, zwykła gimnastyczna, ale lubię po prostu włączyć muzykę z odtwarzacza i zatańczyć to, co podsuwa mi piosenka. To baardzo relaksuje. :)

Co do marzenia [b:461edb2c8f]sishy[/b:461edb2c8f], to ja chciałam się urodzić w wiktoriańskiej Anglii.
Marzyłam o spotkaniu z Kubą Rozpruwaczem ! To dopiero byłaby przygoda, choć niebezpieczna. Nowy Jork jest dla mnie ideałem za swoją wielokulturowość, ale kocham też Anglię za swoje tradycje i Walię za nostalgię. :)

Obcenie mam fazę na średniowiecze, więc od wszystkich kolegów oczekuję przepuszczania w drzwiach, po prostu - traktowania jak damę. :D
Gosia066

Post autor: Gosia066 »

Zchodzę z tematu :D W czwartek o 21.30 na TVN będzię film pt."Umrzeć dla tańca".
ODPOWIEDZ