Muzyka... czyli to, czego słuchacie...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Joanna

Post autor: Joanna »

[quote:2661cda9e3="Kasia :))"]ja slucham wszystkiego po trochu... ;) ostatnio wciaz nawijam Where The Wild Roses Grow Nick'a Cave'a i Kylie Mingoue ;)[/quote:2661cda9e3]

Polecam 'Murder ballads' tegoż pana, ciekawa, trochę niepokojąca płyta :)

A tak w ogóle to jak ostatnio stwierdziłam, że b. lubię piosenki Ałły Pugaczowej, to mój znajomy stwierdził, że jestem dziwna ;) :D
Tranquility

Post autor: Tranquility »

... ja słucham obecnie Marii Peszek... :)
Nefretete

Post autor: Nefretete »

a właśnie... i jak?? mozesz napisac cos wiece, bo sporo slyszalam o tej plycie, wlasciwie czytalam w prasie,a jestem tez ciekawa wrazen sluchaczy a nie tylko recenzentów.
Rotbart

Post autor: Rotbart »

Ja całej płyty nie słyszałem, ale to znam jest niezłe. Skromnymi środkami a całkiem miłe dla ucha i niegłupie.
Julcia

Post autor: Julcia »

Mi się bardzo podoba nowa płyta Pati Yang "Silent Treatment" i wieczorami lubię też posłuchać Michael'a Buble'a.
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

ja ostatnio słucham The Pussycat Dolls i muzyki z Dirty Dancing ;)
Tranquility

Post autor: Tranquility »

faktycznie, o płycie pisano wiele... i wiele szumu się wokół niej zrobiło...
opinie są różne i skrajne... jak zawsze... :)
ja osobiście jestem na tak - płyta mi się podoba... jest inna, oryginalna i "niegłupia" jak to Rotbart powiedział...
bardzo lubię piosenkę "pieprzę cię miasto", w której subtelna Marysia łączy się w niezwykle interesujący sposób z ostrą heterą Marychą ;)
Goosia

Post autor: Goosia »

Ja wracam czasem do moich korzeni :P teraz akurat praktykuje the DOORS i Jimi Hendrix :D no i Maleńczuk - tez go bardzo lubie :)
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

Ja lubie też muzykę z Gorączki sobotniej nocy :D:D
Maron

Post autor: Maron »

właśnie, płyta pati jest świetna!! :D mi też się bardzo podoba. nie wiele jest takich artystów (no chyba że bjork, ale to już mistrzyni gatunku ;))
ODPOWIEDZ