Śpiąca królewna

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
sisi

Post autor: sisi »

przygotowujemy na forum spektakl "Śpiąca królewna". poczytaj sobie ten wątek od początku to zobaczysz kto będzie w naszej wirtualnej obsadzie itepe. potem zaprojektujemy stroje i będziemy udawać ze robimy próby. na koniec "wystawimy spekatkl" czyli umówimy się o danj godzinie w danym dniu (kiedy juz wszystko będzie gotowe) i zrobimy sobie rozmowę na żywo gdzie będziemy "relacjonować" co się dzieje na "scenie". (jak to wygląda w praktyce poczytaj w starym wątku w pogadalni kiedy wystawialismy dziadka do orzechów)

to taka nasza forumowa zabawa :) tylko chwilowo przycichła bo wiele osób jest na wakacjach.
Agasiek

Post autor: Agasiek »

A czy ja też mogłabym w tym uczestniczyc? O ile sa miejsca?
sisi

jasne ze tak :) mozesz jeszcze sobie wybrać między dworakiem, kawalerem albo karzełkiem.
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Może karzełek.. :D :D :D
Cheryl

Post autor: Cheryl »

A czy dla mnie się coś znajdzie? ;P
Kasia G

Post autor: Kasia G »

Cheryl, przeczytaj ten wątek - dla adeptów baletu przewidujemy role drzew, kamieni albo... publicznosci :)
sisi

na pierwszej stronie są jeszcze wolne role (te zaznaczone na czerwono) to sobie wybierz jakąś. no chyba ze któraś z proponowanych przez Kasię ;)

wpisuję Agasiek jako karzełka.
Cheryl

Post autor: Cheryl »

W takim razie wybieram publiczność :mrgreen:
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

a może skusiłabyś się na rolę kawalera? nie mamy żadnego.. ;)
raisa

Post autor: raisa »

Ja też chciałabym może jakąś rólkę. Jeżeli Cheryl pozwoli to może Kawalera albo...co tam jeszcze było...
ODPOWIEDZ