długowłosi, z tatuażem i zarostem

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
martusiaa4u

Post autor: martusiaa4u »

naa podbiciu też ładnie .... ale nie tak na samym środku
i coś małego .... np. jak ma Rihanna - takie nutki ^^
nathaliye

Post autor: nathaliye »

wytatuowac mozna sobie w sumie cale cialo tylko po co :D
martusiaa4u

Post autor: martusiaa4u »

Niiiieee całe niiieeee xD tzn. można można tak tak xD
ale ja bym nie chciala tak ... i w ogóle nie rozumiem ludzi
którzy wszędzie mają tatuaże :O
Father

Post autor: Father »

Teraz sciagne na siebie gromy. Wybaczcie ale tatuaże sa potrzebne ale tylko ludziom którzy maja niskie poczucie swojej wartości badż robią to ze wzgledów komercyjnych. Wy jako tancerki majace ponad przecietne budowy cial nie powinnieście tego robić. Wg. mojego odczucia tatuaż jest zawsze nieestetyczny a zwłaszczana na doskonałym ciele tancerek na ktorym powinno byc widać każdy mięsień i linię indywidualności.
Tatuaż jest dobry dla wieżniów, marynarzy i ....t.d. On mi sie jakoś kojarzy z samookaleczaniem się. Jeszcze raz proszę o wybaczenie.
nathaliye

Post autor: nathaliye »

nie przejmuj sie, ja moge byc co najwyzej zwolenniczka tatuazy a cudzym ciele nie wlasnym, sama nie pozwolilabym komus igla dźgać we wlasne cialo co na dodatek by zostawilo wieczny wzor
kosssela

Post autor: kosssela »

Dlatego Father nie mam tatuażu.
Ciało tancerki zawsze pozostnie cialem tancerki...
I nic tego nie:)
Chociaz jak juz skończe tanczyc..
Zobaczymy jak pożyjemy :)
monika

Post autor: monika »

[quote:3803f389cf="martusiaa4u"]i w ogóle nie rozumiem ludzi
którzy wszędzie mają tatuaże :O[/quote:3803f389cf]
A ja... nie rozumiem ludzi ktorzy maja jaki kolwiek tatuaz... :D Owszem, czasem ladnie to wyglada, ale ja tak sobie czasem mysle, ze na wakacjach, mooooooze sobie zrobie HENNA, bo uwazam ze tatuaz (przynajmniej na moim ciele, bo na innych mi sie czasme bardzo podoba) to jeden wielki syf, ktory tlyko oszpeca cialo... Tak jak napisal Father, pasuje on marynazom i wiezniom, ja jako baletnica, lub nawet nie tyle baletnica co DZIEWCZYNA nie chce sobei tak oszpecac ciala, bo po kilku latach na pewno tatuaz mi zbrzydnie, a przynajmniej ten wzor ktory sobie wybralam... Dlatego, niezwykle podziwiam tych ludzi ktorzy sie na takie cos odwaza, bo ja (mimo ze czassem sobie dumam) jetsem stoprocentowo pewna ze nigdy sie nie odwaze na takie hm.. odwazne? posuniecie... I z drugiej strony tez oczywiscie mysle sobie ze sa troche... glupi :) (to mocne slowo, ale najlepiej chyba odzwierciedla moje uczucia)XD :wink:
Torin

Post autor: Torin »

[quote:c900dbfc3a="Father"]Tatuaż jest dobry dla wieżniów, marynarzy[/quote:c900dbfc3a]
A ty masz jakiś ?? :D zdaje się że pisałeś iż pływałeś na statkach :) znaczy marynarzem byłeś ;)
Jak masz to dawaj - na pewno będzie inny od prezentowanych dotychczas ;)

Torin
[color=brown:c900dbfc3a]p.s.
wątek ten w najblizszym czasie podzielę - jako, że obecnie dotyczy on bardziej tatuaży nie na długowłosych z zarostem, a na zwiewnych i zupełnie bez zarostu ;)[/color:c900dbfc3a]
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

Tak, tak - kark wyśmienite miejsce! :D
Polecam! ;)

Każdy lubi różne rzeczy, każdemu podobają się różne rzeczy, itp.
Gdyby każdy lubił to samo co osoba obok, świat byłby nudny i szary i nie byłoby dyskusji tak jak teraz.

Ja zapewne w tym roku, po skończonej diecie i ćwiczeniom zrobię sobie trzeci tatuaż, ale będzie to już ostatni w moim dorobku i będzie to prawdopodobnie to (nie wiem czy już pokazywałam ;p):
[URL=http://imageshack.us][img:317d9329ed]http://img182.imageshack.us/img182/8404/spiritwolfbymiskisyp9.jpg[/img:317d9329ed][/URL]
monika

Post autor: monika »

Wooow, fajny :D !!! XD
I... gdzie go zamierzasz zrobic? Fajny, ale w sumie ciezko go bedzie zrobic, taki jest szczegolowy...
ODPOWIEDZ