Byłam dziś wieczorem. Body na ramiączkach jeszcze są...choć nie dużo :D Ja kupiłam wkładki, torbę Capezio (czarno-różowa i do tego usztywniania:)) i fioletowego pajaca Intermezzo :D Po normalnych cenach w życiu bym tego nie kupiła :D
Sklep taneczno-baletowy Pas de chat Uff ... przeprowadzka zakończona. Przypominamy, nasz nowy adres: Czarnieckiego 5, parter. Godziny otwarcia sklepu bez zmian. Wyprzedaż w sklepie stacjonarnym została zakończona, ale wkrótce przygotujemy dla Was kolejną, tym razem internetową wyprzedaż, z równie atrakcyjnymi obniżkami. Wyprzedaż tę planujemy uruchomić za mniej więcej 2 tygodnie.
a w ogóle polecam śledzić ich posty na facebooku :wink:
na pewno ;) ja poszlam do Pas de Chat i powiedzialam, ze wybieram moje pierwsze pointy i pani mi pomogla. nie byla zbyt uprzejma... musiala z niej 'wydusic' ta pomoc, ale mam swoje piekne Recitale! ;)
ostatnimi czasy migrował, ale raczej działa
info ze strony "Inwentaryzacja w dniach 18.07.2011 - 22.07.2011 SKLEP STACJONARNY BĘDZIE NIECZYNNY"
a taka generalna uwaga - zawsze można zadzwonić i się upewnić
nie wiem jak sklep stacjonarny, ale internetowy... cóż pozostawia wiele do życzenia. mały wybór, ceny też nie zachęcające. pary miesięcy temu pojawił się slogan reklamujący rzekomą wielką wyprzedaż internetową, więc wchodziłam tam co tydzień i nic. a teraz nie ma ani wyprzedaży, ani reklamy. na maile też nie odpowiadają. dla mnie sklep internetowo odpada.