PAS DE CHAT

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
carmenta

Post autor: carmenta »

Byłam dziś wieczorem. Body na ramiączkach jeszcze są...choć nie dużo :D Ja kupiłam wkładki, torbę Capezio (czarno-różowa i do tego usztywniania:)) i fioletowego pajaca Intermezzo :D Po normalnych cenach w życiu bym tego nie kupiła :D
Zocha

Post autor: Zocha »

farciara, a ja jestem chora i nie moglam pojechac :(( jestem taka zla!
Kawka

Post autor: Kawka »

dla tych co przegapili okazję :D

Sklep taneczno-baletowy Pas de chat Uff ... przeprowadzka zakończona. Przypominamy, nasz nowy adres: Czarnieckiego 5, parter. Godziny otwarcia sklepu bez zmian. Wyprzedaż w sklepie stacjonarnym została zakończona, ale wkrótce przygotujemy dla Was kolejną, tym razem internetową wyprzedaż, z równie atrakcyjnymi obniżkami. Wyprzedaż tę planujemy uruchomić za mniej więcej 2 tygodnie.

a w ogóle polecam śledzić ich posty na facebooku :wink:
Zocha

ooo, ale super! dzieki, ze to napisalas :)
NinaA

Post autor: NinaA »

A myślicie, że gdybym ładnie poprosiła to by mi ktoś w Pas de Chat pomógł dobrać pointy?(rozmiar i model dobrane gorzej z szerokością)
Zocha

na pewno ;) ja poszlam do Pas de Chat i powiedzialam, ze wybieram moje pierwsze pointy i pani mi pomogla. nie byla zbyt uprzejma... musiala z niej 'wydusic' ta pomoc, ale mam swoje piekne Recitale! ;)
NinaA

Post autor: NinaA »

Mam nadzieję,że moje Recitale też będą świetne bo właśnie te pointy chcę kupić :lol:
Antoniusz

Post autor: Antoniusz »

Witam wszystkich. Czy ten sklep jeszcze istnieje?
Gość

Post autor: Gość »

ostatnimi czasy migrował, ale raczej działa
info ze strony "Inwentaryzacja w dniach 18.07.2011 - 22.07.2011 SKLEP STACJONARNY BĘDZIE NIECZYNNY"
a taka generalna uwaga - zawsze można zadzwonić i się upewnić
arizona

Post autor: arizona »

nie wiem jak sklep stacjonarny, ale internetowy... cóż pozostawia wiele do życzenia. mały wybór, ceny też nie zachęcające. pary miesięcy temu pojawił się slogan reklamujący rzekomą wielką wyprzedaż internetową, więc wchodziłam tam co tydzień i nic. a teraz nie ma ani wyprzedaży, ani reklamy. na maile też nie odpowiadają. dla mnie sklep internetowo odpada.
ODPOWIEDZ