:D
ale bede ogladac w komputerze zeby zawsze moc nacisnac stop, poniewaz podobno do delikatnych on nie nalezy, a tak jak beda podcinac sobie gardla to w kinie nie mialabym dokad uciec :D
a ja ostatnio, 2 dni temu ogladalam Joe Blach z Bradem Pittem i Antyny Hopkinsem i byl swietny, zupelnie innych Pitt w stosunku do tego ktorego widzialam wczesniej
Sweeney Todd to strasznie masakryczny film :P jak juz zacznie koles podcinać gardła tak już co chwila to robi i jeszcze z bliska to pokazują a krew sztucznie sie leje bo aż jej za dużo. co chwile tez tam śpiewają ale to akurat jest fajne
A ja w święta oglądałam ten film taki na polsacie
co many był niewidomy a wszystko wiedzial co i jak
jak i gdzie xD i w ogóle - ale nie pamiętam tytułu xD
ale wiem ze był świetny ^^
[quote:fd84461f20="martusiaa4u"]ten film taki [/quote:fd84461f20][quote:fd84461f20="martusiaa4u"]co i jak
jak i gdzie[/quote:fd84461f20][quote:fd84461f20="martusiaa4u"]i w ogóle - ale nie pamiętam tytułu xD [/quote:fd84461f20]
to musial byc dobry film :D :D
ja tam popcornu nie lubie w kinie zawsze jakas luska mi sie do podniebienia przyczepi i pozniej jest takie nie przyjemne uczucie :-)
a co do samych filmow, to goraco polecam "smaki milosci"! ciezko go dostac ale jakby ktos bardzo chcial to sie da jakos umowic i przysle albo powiem skad mozna sciagnac :-)
ah i oczywiscie "przeczucie" tez super film
a dla fanow alby i nie tylko, bo sam w sobie film jest fantastyczny, "the eye"