You Can Dance 2
hmm.. więc tak: dla mnie i tak pogramia kasia kubalska!
w jazzie miałam wrażenie, że próbowali żanetę wypromować, ale, bez obrazy, nie widzę w niej tak niesamowitego talentu itp., jak to rozgłaszają.
filip wala też był fajny ^^ energetyczny ;-)
a justyna białowąs... tańczyła nawet fajnie,a le jest ZA chuda. padłam przed tv- te kości :shock:
Roksana NIC nie pokazała, zero i klapa.
a spodnie rusin... masakra
kasia milla.... hmm... bez rewelacji. (czyt. porównująco z roksaną). w sumie trochę mi z wyglądu przypomina justynę, ale ja ślepiec jestem, więc się pewnie mylę ;-)
i wcale nie jest podobna do milli jovovich.
w jazzie miałam wrażenie, że próbowali żanetę wypromować, ale, bez obrazy, nie widzę w niej tak niesamowitego talentu itp., jak to rozgłaszają.
filip wala też był fajny ^^ energetyczny ;-)
a justyna białowąs... tańczyła nawet fajnie,a le jest ZA chuda. padłam przed tv- te kości :shock:
Roksana NIC nie pokazała, zero i klapa.
a spodnie rusin... masakra
kasia milla.... hmm... bez rewelacji. (czyt. porównująco z roksaną). w sumie trochę mi z wyglądu przypomina justynę, ale ja ślepiec jestem, więc się pewnie mylę ;-)
i wcale nie jest podobna do milli jovovich.
-
Tranquility
-
chmieleslava666
A jak uważam, że TAK!!!!! bo więcej klasyki.
A gieorgij i kasia...... wypadam z krzesał poprostu.
w 1000...00000 % zgadzam się z gonią :D szkoda, że tak promują żanetę. szkoda, że kasia milla się nie wykazała, bo już ją zaczynałam lubić po akcji z wycofaniem się.
bywa ^^
ale ja koooooooooocham jukendens i tak :lol:
A gieorgij i kasia...... wypadam z krzesał poprostu.
w 1000...00000 % zgadzam się z gonią :D szkoda, że tak promują żanetę. szkoda, że kasia milla się nie wykazała, bo już ją zaczynałam lubić po akcji z wycofaniem się.
bywa ^^
ale ja koooooooooocham jukendens i tak :lol:
-
~ balerinka ~