Koło Fotograficzne balet.pl

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

Bo Wy wszystkie takie delikatne i krucha mi się wydajecie, że do takich zdjęć nieprzystosowane ;]
Joanna

Post autor: Joanna »

Kruchosc i delikatnosc to mit na temat baletu - tak ma tancerka wygladac na scenie, zeby nie bylo widac, ile pracy w to wlozyla. Ktos, kto sie interesuje baletem wcale nie musi odpowiadac cechom 'kruchy', 'delikatny' (chociaz czasami tez sie tak zdarza). A gust ma kazdy inny i w tym wypadku wynika to raczej z czego innego niz 'nieprzyzwyczajenie' czy 'kruchosc i delikatnosc'.

Dobra, koniec mojego wywodu 8)
[size=9:22b64d50e9]
PS. Anno-Mario, mam wrazenie, ze jakosc czesto podkreslasz tutaj swoja innosc, itd. - ok, wystarczy raz, przyjelismy do wiadomosci, ale czy musisz za kazdym razem podkreslac to, i probowac wypominac nam (wybacz, ale w ten sposob to odbieram) nasze zainteresowanie i poswiecenie baletowi, tancu?[/size:22b64d50e9]
neda

Post autor: neda »

[quote:eeb8afa85e="Anna-Maria"]Bo Wy wszystkie takie delikatne i krucha mi się wydajecie, że do takich zdjęć nieprzystosowane ;][/quote:eeb8afa85e]

Aniu powielasz pewne stereotypy...Tak jak napisała Joanna ,nie wszystkie tancerki baletowe są kruche i delikatne...Aczkolwiek większość... :D
Ja w pewnym sensie zaliczam się do tej większości i dobrze mi z tym :)Same zdjęcia są naprawdę świetne,ale jak już mówiłam nie mój klimat.
Pozdrawiam
Ps.Koniec offtopu(przepraszam:)
Anna-Maria

Ależ ja się niczym nie wywyższam, naprawdę Joasiu.
Być może źle odebrałaś to jaka jestem ;]
A ja nawet pisząc jestem taka jaka zawsze ;]
Taka ciapnięta ;]
I naprawdę nie staram się okazywać na każdym kroku swojej inności czy czegoś tam jeszcze.
Sama chcę zacząć tańczyć, więc zobaczę jak to jest naprawdę ;]
I ja Was podziwiam i jak już to pisałam kilkakrotnie naprawdę szanuję za to, że tak się poświęcacie swojej pasji i swoim ideałom : )
Kasia G

Post autor: Kasia G »

no i świetnie - Anna-Maria pokazała swoje zdjecia, których klimat rzeczywiscie jest specyficzny, ale przeciez taki własnie jest ich temat. To ze mniej lub bardziej trafiły w czyjs gust-sprawa jeszcze inna. Mnie się np. mimo wszelkich kolczyków i makijażu własnie wydają "kruche" i "delikatne" bo drapieżnośc atrybutów jest zestawiona z delikatną urodą. Ok, koniec i mojego wywodu, to jest temat do prezentacji zdjeć, nie tylko baletowych więc wszystko jest ok :)
pozdrawiam
Adolescente

Post autor: Adolescente »

o gustach sie nie dyskutuje, jednym sie podoba innym nie.

U mnie masz plus za ten klimat, tylko jak juz Ci pisalam jedno za bardzo przerobione, mysle ze w czarnobialym byłoby o wiele lepsze.
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

Muszę powiedzieć,że zdjęcia naprawde odważne ale mają też coś w sobie pięknego.

[size=7:12dcf21d4d]Muszę przyznać,że to też nie mój klimat ale znam parę takich osób i są naprawdę wspaniali.Niczego nie udają,zawsze są otwarci i bardzo tolerancyjni:)(przepraszam za offtopik).[/size:12dcf21d4d]
Czajori

Post autor: Czajori »

Mi tam się bardziej podoba zdjęcie Anny Marii jako modelki...Jesteś śliczna.
Anna-Maria

Czajori oj, przestań bo się zaczerwienię :oops: ......
Ale jak tak bardzo Ci się spodobało to wrzucę dla Ciebie specjalnie jeszcze kilka :D :D

[url]http://img293.imageshack.us/my.php?image=obraz0022cp5.jpg[/url]

[url]http://img81.imageshack.us/my.php?image=jaaaaby7.jpg[/url]

[url]http://img91.imageshack.us/my.php?image=mojeusta2yz4.jpg[/url]

[url]http://img428.imageshack.us/my.php?image=zimnakrolowaez8.jpg[/url]

Tyle ;]
Joanna

Post autor: Joanna »

Ostanie zdjecie - sliiiiczne...
I wcale nie taka zimna ;)
ODPOWIEDZ