Witajcie! Jestem Monika;) zaglądam tu od kilku dni i bardzo mi się tu podoba! Niestety nie mam takiego doświadczenia jak większość tutaj! W ogóle nigdy nie chodziłam na lekcje baletu, ale mam co do tego zamiary;) już nie mogę się doczekać! Tak więc ja zielona w waszych tematach pewnie będę miała bardzo dużo pytań....no cóż wybaczcie mi :razz:
Witamy, Moniko,
a teraz ja się przedstawię, ponieważ dopiero teraz się zorientowałam, że takie coś jak przedstawialnia istnieje ;)
Więc jestem Ola, mieszkam w Krakowie. Kocham balet. Oprócz niego, uczę się jeszcze modernu. No i trochę za późno, ale witam wszystkich serdecznie ;)
ja podobnie dopiero teraz mialam czas zeby przejrzec to forum od deski do deski jestem asia z poznania mam 16 lat i niestety troszke dla mnie za pozno na nauke ale nie poddaje sie i szukam szkoy ktora mnie przyjmie... trzymajcie kciuki:)
hm... tez estemu tu od jakiegos czasu ale jakos nie mialam czasu sie przedstawic ;)
Zofia jestem^^baletu nie kocham. mam chwilowe przyplywy zamilowania ale nie moge powiedziec ze to kocham. sprawia mi to przyjemnosc.
kurcze, no tak wlasciwie to ja tez sie oficjalnie nie przedstawilam :) Tak wiec jestem Patrycja i tancze...no coz w zespole t. wspolczesnego ale interesuja mnie takze inne techniki taneczne :) (chyba wszystkie;)).Nie mam takich mozliwosci nauki jak niektorzy z Was, ale robie co w mojej mocy poki mieszkam tu, gdzie mieszkam... ;) Mam nadzieje, ze kiedys to sie zmieni :)
Noooo baaardzo miło, że przedstawialnia ożyła :)
Witam wsie nowe uczestniczki naszego forum w imieniu całej trupy administracyjnej - i wyczekuję jakiegoś uczestnika ... (a to już tak od siebie dodałem :P )