Podziel się tym ze wszystkimi...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
sisha945

Post autor: sisha945 »

to gratulacje:)
moja kolezanka tez to pisala tylko.. hmmm ona to pisala w srode.
ale ona pisala olimpiade. Ty tez?
Siunia

Post autor: Siunia »

Tak, konkurs przemiotowy to to samo co olimpida, z tym, że dugie jest bardziej potoczne (oficjalnie olimpiady są w liceum) :)
A to, że w środę... może inne region? np. Warszawa drugi etap pisała zdaje się dwa miesiące temu...
sisha945

Post autor: sisha945 »

pewnie tak,ja jestem z innej czesci polski:P
a trudna była?
TheRytmiczka

Post autor: TheRytmiczka »

Gratulację! Będziemy trzymać kciuki, żebyś dostała się do kolejnego etapu. :)
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

ja tez gratuluje i juz od dzis trzymam kciuki. Będzie dobrze :wink: A jak nawet jakims cudem (co sie pewnie nie zdarzy) cos by poszlo troszke gorzej, to ja ze swojego szkolnego doswiadczenia wiem, ze z tymi olimpiadami to jest tak, ze malo komu udaje sie za pierwszym razem. Pierwszy raz jest z zasady na próbę. A po roku czlowiek nauczony doswiadczeniem wie czego sie uczyc i wtedy świat jest jego. Najwazniejsze w zyciu jest - nie zniechcecac się....
Powodzenia.
nin(j)a

Post autor: nin(j)a »

[quote:7e7b7ae0ca="sisha945"]a co to za wystep? mistrzostwa/ pokazy/ gala?[/quote:7e7b7ae0ca]

taki "prezent" bożonarodzeniowy. Filmiku nie dam, bo się wsydzę i nie ma co oglądać :wink: Naraziłam sie mojej pani, bo musiałam się wcześniej zerwać(babcia przyjechała) i kompletnie zapomniałam, że w ratuszu też moał być występ w tym samym dniu... ale tak się spobobało urzednikom, że chyba nam kupią drązki!( do sali)

Siunia, jet się czym chwalić więc nie trzeba tak niezauważalnie.... Moja sis przeszła z czterech olimpiad, ale gratyluję, bo z polskiego trudno. Widzę w tobie wybitną pisarkę :lol: albo tego kogoś kto "tworzy" te testy :D

PS Po 1\2 roku moja koleżanka zosiedla się dowiedziała, ode mnie, że chodzę na balet i się okazało,że ona też go kocha i teraz w ferie będą z nią ćwiczyć, bo ona też chce chodzić do ogniska na balet :arrow: balet zbliża
Maron

Post autor: Maron »

nastał mój wielki powrót po 2 tygodniach komputerowej abstynencji xD
Torin

Post autor: Torin »

Z "pewną niewielką" zmiana :)
Ciekawe że nikt nie zauważył :D

Torin
Joanna

Post autor: Joanna »

mnie w sumie tez po Nowym Roku nie bylo dwa tygodnie - ciekawe, czy ktos w ogole zauwazyl ;)
Father

Post autor: Father »

Tak. Ja zauważyłem i nawet zacząłem snuć pewne domysły :?:
ODPOWIEDZ