Zakazane smakołyki...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Agne$

Post autor: Agne$ »

Coca cola, Sprite, Fanta :D
i przeróżne ciasteczka ; )
dontkillme

Post autor: dontkillme »

hm . ja się nie różnie od was . ;D koocham włoską kuchnię ! <3 i największą słabość mam do krówek ale tylko tych z wawela .;D i karkówka z grilla... ;3o i jeszcze naleśniki ... mhm. z szpinakiem i sosem pieczarkowym . xD ogółem uwielbiam pieczarki makarony itp. ;) ale mac'a nie odmówię .;) pzdr. ;***
Ola.K

Post autor: Ola.K »

Ja akurat za słodkościami (tymi czekoladowymi) to nie przepadam chyba że kinder Bueno (pychotka) i Milki Way. Lody to kocham włoskie, gofry z bitą śmietaną oraz rurki z kremem. Lubię też sorbety .
calawtrawie

Post autor: calawtrawie »

fast-food... i chipsy :oops:

I wiadomo czekolada. Ale raz na jakiś czas można sobie odpuścić i zadowolić podniebienie :D
julianka

Post autor: julianka »

[quote:7e8d08ac6d="Ola.K"]Ja akurat za słodkościami (tymi czekoladowymi) to nie przepadam chyba że kinder Bueno (pychotka) i Milki Way. Lody to kocham włoskie, gofry z bitą śmietaną oraz rurki z kremem. Lubię też sorbety .[/quote:7e8d08ac6d]

Niestety po tobie tego nie widać....
Hydroxizina

Post autor: Hydroxizina »

Nie rozumiem tego tematu. Jak to "zakazane"? Tancerkom nie można czegoś jeść?
Rozumiem, że przed tańczeniem nie powinno się jeść ciężkich rzeczy, rozumiem, że trzeba dbać o wagę, ale przecież to nie są jakieś wielkie wyrzeczenia, wystarczy umiar :)
julianka

[quote:1f0d63694b="Hydroxizina"]Jak to "zakazane"? Tancerkom nie można czegoś jeść? [/quote:1f0d63694b]

No może trochę przesadziłam... :roll:
Ola.K

[quote:d5ea0ced91="julianka"][quote:d5ea0ced91="Ola.K"]Ja akurat za słodkościami (tymi czekoladowymi) to nie przepadam chyba że kinder Bueno (pychotka) i Milki Way. Lody to kocham włoskie, gofry z bitą śmietaną oraz rurki z kremem. Lubię też sorbety .[/quote:d5ea0ced91]

Niestety po tobie tego nie widać....[/quote:d5ea0ced91]

Czemu niestety?
julianka

No bo stety widać to po mnie... :evil:
Ola.K

Ach przesadzasz ;)
ODPOWIEDZ