Coppelia w Poznaniu

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Torin

Post autor: Torin »

Nie wiem czemu mają zniknąć z netu te zdjęcia ale profilaktycznie sobie je zgrałem coby były :) Bo ładne ! Ehhh qurcze ...

Torin
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Torin, nie wzdychać i marudzić tylko przyjechać, obejrzeć. Odwiedzić Poznań.
Torin

Post autor: Torin »

W końcu Torin przyjedzie :) I Wasz piękny a wspaniały teatr zaszczyci swą (nie)skromną osobą :D
Ino z Krakowa do Poznania to jakos nijak nie po drodze.
Autostrad ani widu ani słychu.
Pociągi jadą 100 godzin.
Normalnie kłody pod nogi :| ;)

Torin
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Dla chcącego nic trudnego. Ale jak ktoś nie chce, to zawsze sobie jakąś kłodę sam podłoży.
Kończę offtop i pozdrawiam!
Beata-wielbicielka baletu

Post autor: Beata-wielbicielka baletu »

Premiera Coppelii miała miejsce nie tylko w Poznaniu,ale także w osławionym Teatrze Balszoj,12 marca br.Przepiękne zdjęcia znalazłam tutaj: www.for-ballet-lovers-only.com
Trzeba przyznać,że Balszoj ma w ostatnich latach przepięknie wystawiane balety,ot choćby Córka Faraona,czy Spartakus z Carlosem Acostą...Tancerki utalentowane,śliczne i młode,aż przyjemnie się ogląda! :) Do tego wprost przepiękne stroje i niebanalna,pełna kolorów scenografia i w ten oto sposób powstają prawdziwe dzieła baletowej sztuki :smile:
Zatem pierwszy kwartał tego roku upłynął nam pod znakiem Coppelii,co mnie bardzo cieszy.Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ