Etiuda- salon w Krakowie - Bloch, Coppelia, RCLASS, Sansha

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
lily91

Post autor: lily91 »

Olimpia, na zajęciach non stop słyszę "wciągnij żołądek" wiec to ściskanie jest baaardzo korzystne : p Prawie, jak w gorsecie, z tym że mój i tak mały biust się w body gdzieś zapodziewa : )
Lorenzo

Post autor: Lorenzo »

To już nawet wiem, kto jest Twoim nauczycielem:P
lily91

Tak? : ) to słucham :mrgreen:
eventail

Post autor: eventail »

A jakie body kupiłaś? Blocha czy innej firmy? Pytam bo sama się przymierzam do takowego i szukam jakiś dobrych opinii :)
Lorenzo

Post autor: Lorenzo »

A nad jakim się zastanawiasz? To doradzimy:-D
lily91

eventail, body Blocha, jeśli interesują kogoś szczegóły, to tutaj http://www.etiuda-online.pl/index.php?147,kostium-bloch-efface-l3617.html : ) osobiście bardzo je polecam, może cena nie jest zbyt przystępna, ale naprawdę warto :lol: w sumie nie trzeba zakładać topu pod nie, bo ma podszewkę i ogólnie dość gruby materiał, co jest dużym plusem.
venus-in-furs

Post autor: venus-in-furs »

Kupiłam kiedyś w secondhandzie kostium Blocha (bawełniany, na ramiączkach, z długimi nogawkami - nie wiem, czy to już "pajac", wydaje mi się, że to ruchoma terminologia) i jest świetny! I jeśli dotrwał do poziomu secondhandu, to znaczy, że żadne przeciwności losu mu niestraszne ^^
ODPOWIEDZ