Akcesoria baletowe, o których marzymy:)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
edysia baletnica

Post autor: edysia baletnica »

A ja bym chciała mieć sale baletową taką z drążkiem i lustrami i żeby był w niej komputer albo telewizor i radio żebym mogła sobie puszczać balety na dvd i muzykę do ćwiczeń :D marzenie
nathaliye

Post autor: nathaliye »

ja tez bym chciala drazek ale na razie zostaje mi pararpet, choc ma swoje wady ale wszystko sie da
martusiaa4u

Post autor: martusiaa4u »

Ja bym chciała mieć w pokoju chociaż jedną ściane całą w lustrach ^^
GwiazdkaNadia

Post autor: GwiazdkaNadia »

JA bym chciała mieć w domu całą salę baletową, drążek, pianino, milion paczek i point w szafie...:D
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Mi rodzice powiedzieli, że jak będziemy budawać dom (to chyba za miliard lat nie nastąpi) to będę miała z siostrą całe górne pięrto do dyspozycji i tam będę miała salę (małą, ale z drążkiem i lustrem) albo w garderobie (bo ona ma być ogromna - może nawet tak jak pokój albo większa) xD
Nati

Post autor: Nati »

[quote:9a544d4155="GwiazdkaNadia"]JA bym chciała mieć w domu całą salę baletową, drążek, pianino, milion paczek i point w szafie...:D[/quote:9a544d4155]

tak! własną duża prywatną salę baletową (bez pianina, bo i tak nie umiem na nim grac, wolałabym jakiś super sprzęt)
abeille

Post autor: abeille »

a wiecie co ja bym jeszcze chciala?
czerwona zwiewna sukienke taka za kolano do tanca na szerokich ramiaczkach i dekolcie w serek ehh i do tego takie czerwone pointy
GwiazdkaNadia

Post autor: GwiazdkaNadia »

A ja bym chciała wkładki. Po prostu. O.
abeille

Post autor: abeille »

rozumiem ze takie do point? :) silikonowe?

moze nie zupelnie baletowe, ale chcialabym maczugi :)
Minarei

Post autor: Minarei »

no ja też bym uszyla ale zawsze jest jakies aleee...

oprocz woreczka chce jeszcze jakis breloczek- baletki w zwariowanym kolorze (mam juz czerwona xD)
ODPOWIEDZ