Weekendowe Warsztaty Tańca (i Wokalne) w Poddąbiu 1-3.02.08

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Z tego co sie dowiedzialam podobno nie ma sklepu. Ale informacje nie sa na 100% potwierdzone.
Tanc...

Post autor: Tanc... »

Z tego co widziałam na miejscu, w Poddąbiu są sklepy spożywcze, ale nie wiem, czy są czynne poza sezonem. Zmotoryzowanym proponuje wiec, by nabyli większa ilość płynów w licznie rozsianych wokoło Słupska marketach :)
Kasia
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

[quote:a5fc25231b="Torin"][quote:a5fc25231b="Bajaderka"]aaaaa ja tam wole żeby nie było[/quote:a5fc25231b]
mega rotfol :D
Normalnie nie mogłem się powstrzymać.
Wysłać Bajaderkę gdzieś na stepy szerokie niech się odżywia korzonkami i wodą źródlaną i tanecznym krokiem wraca na Łąkową :D

Torin[/quote:a5fc25231b]
Haha :D
Torin, tyle że to jest prawda. To byłby dla mnie najlepszy wypoczynek i w ogóle. A jakby tam była jeszcze szkoła baletowa to łohoho!

A co do Poddąbia jeszcze. Strasznie szkoda ze to tylko dwa dni warsztatów! W sumie nie oplaca mi sie, ale z drugiej strony to zawsze te dwa dni wiecej. Poza tym, mozliwosc spotkania forumowiczow jest bezcenna :wink:

Tez ubolewam nad tym ze to tylko dwa dni :( Przyjedziemy i juz bedzie trzeba wracac.
Bajaderka

a tam.
Rozłożymy namiot na plaży i będziemy egzystowac:)
Dwie gałęzie i już są drążki więc klasyka tez:P
Tanc...

Post autor: Tanc... »

Witam.Pamiętajcie ,że z mojego konta "Tanc..." pisze też nasza Kasia POB - tak że by nie było - " widziałam" :D hello :D A tak wogóle co do sklepu - to - spoko - damy radę - jakby coś to wsiadam w megę i jade po te wasze "spożywki" ( lub wyznaczycie brygadę którą zawiozę do sklepu ) - / pewnie - batoniki :D / także jakieś pojazdy będą i kilka minut jazdy i znajdzie się kilka sklepów. - LUZIK - co do ilości dni warsztatowych - jestem otwarty na wszystko - jeżeli bedzie taka możliwość to na pewno wydłużymy ten czas warsztatowy - oczywiscie następnym razem - Pozdrawiam.S. 8)
Torin

Post autor: Torin »

Samochodzikiem po batoniki - ot a potem wątki o baletnicach przy kości się mnożą ;)
A maroszobieg plażą do Rowów i normalnie od razu efekta się pojawią :D (oczywiście powrót tą samą trasą z plecakiem pełnym np. jabłek dla całej grupy ;) )

Torin vel złośliwy troll :)
Bajaderka

Złośliwy? Torin, tożto super pomysł!
Ja tam się wpisuje na listę tych co będą biec z powrotem z obciążeniem :D (więcej kalorii sie spala :D )

Mówiłam Torin że dobrze byłoby Cię widziec na balecie. Widzisz jaki ubaw byłby na takich warsztatach? zastanów się poważnie, naprawde!
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

A czy jak już wrócicie z Poddąbia nie planujecie warsztatów w Gdańsku ? Chodzi mi o ten tydzień po 3.02.2008

Kolejne warsztaty beda na wiosne, przynajmniej takie sa plany. Jesli nie uda sie ich zrobic to kolejny termin to III Letnie (czerwiec).
ODPOWIEDZ