Weekendowe Warsztaty Tańca (i Wokalne) w Poddąbiu 1-3.02.08
[quote:a5fc25231b="Torin"][quote:a5fc25231b="Bajaderka"]aaaaa ja tam wole żeby nie było[/quote:a5fc25231b]
mega rotfol :D
Normalnie nie mogłem się powstrzymać.
Wysłać Bajaderkę gdzieś na stepy szerokie niech się odżywia korzonkami i wodą źródlaną i tanecznym krokiem wraca na Łąkową :D
Torin[/quote:a5fc25231b]
Haha :D
Torin, tyle że to jest prawda. To byłby dla mnie najlepszy wypoczynek i w ogóle. A jakby tam była jeszcze szkoła baletowa to łohoho!
A co do Poddąbia jeszcze. Strasznie szkoda ze to tylko dwa dni warsztatów! W sumie nie oplaca mi sie, ale z drugiej strony to zawsze te dwa dni wiecej. Poza tym, mozliwosc spotkania forumowiczow jest bezcenna :wink:
mega rotfol :D
Normalnie nie mogłem się powstrzymać.
Wysłać Bajaderkę gdzieś na stepy szerokie niech się odżywia korzonkami i wodą źródlaną i tanecznym krokiem wraca na Łąkową :D
Torin[/quote:a5fc25231b]
Haha :D
Torin, tyle że to jest prawda. To byłby dla mnie najlepszy wypoczynek i w ogóle. A jakby tam była jeszcze szkoła baletowa to łohoho!
A co do Poddąbia jeszcze. Strasznie szkoda ze to tylko dwa dni warsztatów! W sumie nie oplaca mi sie, ale z drugiej strony to zawsze te dwa dni wiecej. Poza tym, mozliwosc spotkania forumowiczow jest bezcenna :wink:
Witam.Pamiętajcie ,że z mojego konta "Tanc..." pisze też nasza Kasia POB - tak że by nie było - " widziałam" :D hello :D A tak wogóle co do sklepu - to - spoko - damy radę - jakby coś to wsiadam w megę i jade po te wasze "spożywki" ( lub wyznaczycie brygadę którą zawiozę do sklepu ) - / pewnie - batoniki :D / także jakieś pojazdy będą i kilka minut jazdy i znajdzie się kilka sklepów. - LUZIK - co do ilości dni warsztatowych - jestem otwarty na wszystko - jeżeli bedzie taka możliwość to na pewno wydłużymy ten czas warsztatowy - oczywiscie następnym razem - Pozdrawiam.S. 8)
-
~ balerinka ~