Baletki MARRA
-
Sagittaire
no własnie na początku miały byc czarne, potem spodobały mi sie białe. i zastanawiając sie które z nich będą lepsze stwierdziłam ze łososiowe :D Ale łososiowych juz nie ma.
czarne baletki sa o tyle lepsze ze sie tak szybko nie brudza.... :)
zastanawiam sie jak wygladaja te ecru. ale chyba zamkne oczy i wezme ten kolor na ktory najade myszką :D
czarne baletki sa o tyle lepsze ze sie tak szybko nie brudza.... :)
zastanawiam sie jak wygladaja te ecru. ale chyba zamkne oczy i wezme ten kolor na ktory najade myszką :D
-
Sagittaire
biale i czarne dały łososiowe :D ;
ale łososiowe moze i dobrze ze wyszły, bo nie do wszystkiego pasuja.
a tak ogolnie to mi sie podobaja czarne.
ps wlasnie wczoraj widzialam mojego ulubionego tancerza na filmie w czarnych skarpetach i czarnych baletkach. normalnie boski. Nie ma co; teraz to mi sie jak nic tylko czarne podobaja
ale łososiowe moze i dobrze ze wyszły, bo nie do wszystkiego pasuja.
a tak ogolnie to mi sie podobaja czarne.
ps wlasnie wczoraj widzialam mojego ulubionego tancerza na filmie w czarnych skarpetach i czarnych baletkach. normalnie boski. Nie ma co; teraz to mi sie jak nic tylko czarne podobaja
tak więc dzis w końcu przyszly do mnie te baletki. Jeszcze nie mialam okazji wypróbowac ich na zajęciach, ale juz zdazylam je polubić. Wydaje mi sie ze faktycznie lepiej pasują na szerszą stopę. Podbicie prezentuje sie w nich też nienajgorzej, i są całkiem wygodne. Jak na ich cene (około 25 zł z przesyłką) jestem bardzo zadowolona :)
-
Dolores1984
Odnawiam temat.
Czy warto kupić baletki tej firmy dla kogoś kto ma szeroką stopię (ponad 9 cm) i nie za intensywnie ćwiczy?
Aha i jeszcze czy jest jakaś duża różnica w trwałości płóciennych ,z irchy?
Znalazłam je na tej aukcji:
http://allegro.onet.pl/baletki-marra-45-dost-roz-25-45-5-kolorow-i1347708839.html
Jest dosyć dużo kolorów i jeszcze matowe albo błyszczące...
Czy warto kupić baletki tej firmy dla kogoś kto ma szeroką stopię (ponad 9 cm) i nie za intensywnie ćwiczy?
Aha i jeszcze czy jest jakaś duża różnica w trwałości płóciennych ,z irchy?
Znalazłam je na tej aukcji:
http://allegro.onet.pl/baletki-marra-45-dost-roz-25-45-5-kolorow-i1347708839.html
Jest dosyć dużo kolorów i jeszcze matowe albo błyszczące...
Ja na ich stronie również nie widzę aby mieli łososiowe, możesz podać link gdzie one są?
Z łososiowych są napalcówki tylko a nie ma baletek ale jestem pewna że mogliby uszyć łososiowe baletki.
Na stronie w zakładce 'kontakt' jest numer telefonu i mail:
TEL.:501 940 709
E-MAIL:mariusz.radziewicz@gmail.com
Możesz się zapytać. Napisz potem na forum [jeżeli napiszesz do nich] jestem ciekawa :wink:
Z łososiowych są napalcówki tylko a nie ma baletek ale jestem pewna że mogliby uszyć łososiowe baletki.
Na stronie w zakładce 'kontakt' jest numer telefonu i mail:
TEL.:501 940 709
E-MAIL:mariusz.radziewicz@gmail.com
Możesz się zapytać. Napisz potem na forum [jeżeli napiszesz do nich] jestem ciekawa :wink: