Tak, 18, co prawda nieskończone jeszcze, no ale 18. Mam nadzieję, że to nie będzie przeszkodą. Jak będziecie wiedziały coś więcej, tzn. kiedy dokładnie te zajęcia i o której, to napiszcie proszę. Chętnie przyjdę i zobaczę co i jak :)
no wiec wiadomosci nie sa zbyt dobre: dzwonilam i wiemy wstepnie ze w piatek o 19.30 pod warunkiem ze zbierzemy duza grupe a z doswiadczenia wiem ze to znaczy ze zajec nie bedzie bo za malo osob interesuje sie baletem... zatem mam propozycje zebysmy (wszystkie zainteresowane z forum) poszly na os. Oswiecenia tak jak mialo byc na poczatku... co wy na to?
Ja na Oświecenia chodziłam w zeszłym roku i miałam nadzieję, ze znajdę coś bliżej siebie, bo miałam tam kiepski dojazd, no ale skoro tak to wygląda to będę musiała nadal tam chodzić. Trudno. Mam nadzieję, że spotkamy się na zajęciach. Z tego co przeczytałam są już jutro o 19, a później w środę o 18 :). Do zobaczenia!
ehhh mi się to narazie nie opłaca, bo oprócz zajęć na każdy wyjazd musiałabym na utobus jeszcze prawie 20 zl tracic, gdybym mieszkała w Poznaniu to bym chodziła na bank;) Tzn nadal chcę, ale to może jak bede miala troche więcej kaski;) no a jak wam się w ogole podba, warto było sie zapisać? a w jakie dni i o jakich godzinach macie zajecia? :568: