Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Wow Julia :shock: , ja też chodzę do szkoły muzycznej, oprócz tego jeszcze parę innych dodatkowych zajęć typu taniec raz w tygodniu, kółka itd. I z tego głównie powodu nie mogę się zapisać już na inne zajęcia typu np.balet, albo codzienne treningi łyżwiarskie... I bardzo tego żałuję... Ale jak ty dajesz radę? Też bym tak chciała!
[color=violet:1a6cc2e14e]Takie sprawy załatwiamy przez PM - proszę trzymać się tematu dyskusji!![/color:1a6cc2e14e]
czy ktos z was orientuje sie moze czy we wroclawiu sa nauczyciele ktorzy udzielaja indywidualnych lekcji?i czy jest taka mozliwosc aby dojedzali do mojej miejscowosci?
[quote:e7cabcd303="kamiladdz"]czy ktos z was orientuje sie moze czy we wroclawiu sa nauczyciele ktorzy udzielaja indywidualnych lekcji?i czy jest taka mozliwosc aby dojedzali do mojej miejscowosci?[/quote:e7cabcd303]
We Wroclawiu jest szkolka baletowa (nawet dwie). Tam mozesz sie dowiedziec o prywatne lekcje.
Ja zaczęłam się uczyć baletu jakieś 2 miesiące temu. Lekcję mam 1 raz w tygodniu i za godzinę płacę 30zł no i mam super nauczycielkę. Myślałam że to będzie drożej kosztować ale nie muszę płacić za salę.
A czy w Warszawie są pedagodzy, którzy prowadza prywatne lekcje baletu?
(chodzi mi bardziej o konkrety) Lub czy ktoś z forumowiczów chodził na takie zajęcia, prywatne (z Warszawy oczywiscie:-))?
Hej ! Ja biorę prywatne lekcje baletu . Płacę 50 zł za h . Lekcje odbywają się w domu mojej nauczycielki ( ma salę , drążki itp. ) . Na tych indywidualnych lekcjach nauczyłam się o wiele więcej niż w grupie . Bardzo polecam !!