Indywidualne lekcje tańca

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Natalia4;)

Post autor: Natalia4;) »

Wow Julia :shock: , ja też chodzę do szkoły muzycznej, oprócz tego jeszcze parę innych dodatkowych zajęć typu taniec raz w tygodniu, kółka itd. I z tego głównie powodu nie mogę się zapisać już na inne zajęcia typu np.balet, albo codzienne treningi łyżwiarskie... I bardzo tego żałuję... Ale jak ty dajesz radę? Też bym tak chciała!

[color=violet:1a6cc2e14e]Takie sprawy załatwiamy przez PM - proszę trzymać się tematu dyskusji!![/color:1a6cc2e14e]
kamiladdz

Post autor: kamiladdz »

czy ktos z was orientuje sie moze czy we wroclawiu sa nauczyciele ktorzy udzielaja indywidualnych lekcji?i czy jest taka mozliwosc aby dojedzali do mojej miejscowosci?
Nati

Post autor: Nati »

z tego co wiem to użytkowinik forum TANC.... dojeżdża wszędzie ;) i udziela lekcji
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

[quote:e7cabcd303="kamiladdz"]czy ktos z was orientuje sie moze czy we wroclawiu sa nauczyciele ktorzy udzielaja indywidualnych lekcji?i czy jest taka mozliwosc aby dojedzali do mojej miejscowosci?[/quote:e7cabcd303]

We Wroclawiu jest szkolka baletowa (nawet dwie). Tam mozesz sie dowiedziec o prywatne lekcje.
Lili

Post autor: Lili »

Ja zaczęłam się uczyć baletu jakieś 2 miesiące temu. Lekcję mam 1 raz w tygodniu i za godzinę płacę 30zł no i mam super nauczycielkę. Myślałam że to będzie drożej kosztować ale nie muszę płacić za salę.
Alleoya

Post autor: Alleoya »

A wie ktoś gdzie można załatwić takie indywidualne w Częstochowie?? I jaka by była cena??
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

musisz poszuka nauczyciela baletu i wtedy załatwiać.
Lorenzo

Post autor: Lorenzo »

A czy w Warszawie są pedagodzy, którzy prowadza prywatne lekcje baletu?
(chodzi mi bardziej o konkrety) Lub czy ktoś z forumowiczów chodził na takie zajęcia, prywatne (z Warszawy oczywiscie:-))?
LucyX1998

Post autor: LucyX1998 »

Hej ! Ja biorę prywatne lekcje baletu . Płacę 50 zł za h . Lekcje odbywają się w domu mojej nauczycielki ( ma salę , drążki itp. ) . Na tych indywidualnych lekcjach nauczyłam się o wiele więcej niż w grupie . Bardzo polecam !!

Jak masz jakieś pytania to napisz ! :smile:
Łyżka

Post autor: Łyżka »

Hej, ja mam lekcje indywidualne od 7 miesięcy, naprawdę super sprawa, za godz. 40zł, na sali (drążki, lustra), a nauczycielka naprawdę super ;)
ODPOWIEDZ