Ogólnopolskie eliminacje Dance World Cup 2006

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
sisi

Post autor: sisi »

faktycznie, nawet od dziewczyn z KAT-u słyszałam ze poziom nie był najlepszy w tym roku. i podobno nie było zbyt wiele startujących... (przynajmniej w układach grupowych, solo z klasyki to co innego)
..Safona..

Post autor: ..Safona.. »

To chyba przez ograniczeniczenie wiekowe (powinno by do 20lat np jak mam 17 lat to jestem za stara na taniec???-bezsensu)
sisi

Post autor: sisi »

to prawda. albo chodziaż do 18 - jeśli to koniecznie musi być konkurs dla dzieci.
..Safona..

Post autor: ..Safona.. »

"dla dzieci" 17-latka jest dzieckiem ale 18-latka juz nie??
kleo

Post autor: kleo »

Bardzo proszę nie mylcie dwóch szkól krakowskich.Krakowska Akademia Tańca wystawiala tylko modern a klasykę Krakowska Państwowa Szkola Baletowa to są zupelnie dwie różne szkoly.Poziom tej drugiej jest tragiczny :!:
Maron

Post autor: Maron »

krakowska państwowa szkoła? :shock:

a może raczej ZAWODOWA szkoła?
kleo

Post autor: kleo »

Pszepraszam za pomylkę.Początkowo byla to Spoleczna Szkola Baletowa Towarzystwa Muzycznego a obecnie Szkola Baletowa w Krakowie pod patronatem Fundacji Edukacji Artystycznej.
Teraz już chyba wszystko napisalam jak należy.
Roztańczona!

Post autor: Roztańczona! »

Poziom tego konkursy też mnie zaskoczył.... Mimo to cieszę się, że Capitol zdobył tyle medali. ( a chyba zasłużył) :D
Edgar Degas

Post autor: Edgar Degas »

W pierwszym momencie chcialam pogratulowac zdobytych medali i miejsc dziewczętom z Wroclawia ,ale po przeczytaniu sposobu w jakim wypowiadaja sie o swoich konkurentkach nie mam juz na to ochoty.Byc moze konkurs nie mial zbyt wysokich lotow, ale inni tez sie starali na miare swoich możliwosci.
Okreslenie ze poziom byl żalosny moze odnosic sie rowniez do miejsc, ktore zajełyscie bo żałosny konkurs to rowniez mega żałosne miejsca.
Chyba zapomniałyscie juz o konkursie w Berlinie , gdzie nie bardzo wam sie powiodlo i byc może ,ktos inny okreslił wasz poziom jako beznadziejny.

Z wyrazami szacunku
E.Degas

P.S. Wiecej szacunku dla cudzych uczuc.
Aurora

Post autor: Aurora »

..
ODPOWIEDZ