Kanony piekna

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

[quote:56b71beb94="Princess Maron"]NaFFo, czemu tylko wysokie?? :x :cry: małe jest równie piękne!!

a według mnie najpiękniejsze są wszystkie osobniki płci pięknej (szczególnie) i brzydkiej z krajów wschodniej europy!! (Polska, Estonia, Ukraina, Białoruś, Rosja, Czechy&Słowacja, Litwa, Łotwa...)

[size=9:56b71beb94]najwięcej witaminy mają POLSKIE DZIEWCZYNY :D i to jest prawda, to jest fakt 8) dziewczęcy urok, wdzięk i takt... i chyba w całym świecie piękniejszych nie znajdziecie! :wink: za jeden uśmiech oddałbym Chicago, Paryż, Krym! :P[/size:56b71beb94]

[url]http://www.teksty.org/a/andrzejrosiewicz/najwiecejwitaminy.php[/url][/quote:56b71beb94]

W teatrze mam zajecia z pania ktora nie jest jakas strasznie wysoka, hmm wrecz mozna powiedziec ze jest mala ale ma w sobie cos.. (nawet nie wiem jak to nazwac). Oprocz tego ze swietnie sie rusza to jak zwraca Ci uwage na bledy patrzy sie wtedy tak gleboko w oczy, ze nogi sie pod toba uginaja. Jej wzrok nie jest surowy a glos nie jest podniesiony ale moge zapewnic ze jak raz zwroci na cos uwage to juz nigdy nie popelnisz tego samego bledu.
NaFFa

Post autor: NaFFa »

co do facetow to to chyba nie ma najwzniejszego znaczenia czy brunetka blondynka czy ruda --> oni chyba poprostu lubia jakby a to ując ? kobiece kszalty?? :P za czym ja osobiessice nie przepadam :|
Maron

Post autor: Maron »

zależy w jakim stopniu zaokrąglone są kształty... mi to tam odpowiada taka nie bardzo "wypukła" :lol:

Naffo, dziwne by było gdybyś nie mogła od nich odpędzać swojego wzroku :lol:

figura kształtnych modelek, pięknych tancerek i niesamowitych gimnastyczek rządzi!! :D
Julcia

Post autor: Julcia »

Ja uważam, że piękno jest rzeczą umowną. Jednemu się podoba blondynka/blondyn, a innemu brunetka/brunet. Jak to mówią: 'Każda potwora znadzie swego amatora :P'

Jeśli o mnie chodzi, to zdecydowanie bardziej podobają mi się kobiety krągłe ;) a nie chodzące wieszaki :D przecież: 'piękne kształty kobiece kształty':D
Goosia

Post autor: Goosia »

[quote:1629f5630b="Julcia"]Ja uważam, że piękno jest rzeczą umowną. Jednemu się podoba blondynka/blondyn, a innemu brunetka/brunet. Jak to mówią: 'Każda potwora znadzie swego amatora :P'

Jeśli o mnie chodzi, to zdecydowanie bardziej podobają mi się kobiety krągłe ;) a nie chodzące wieszaki :D przecież: 'piękne kształty kobiece kształty':D[/quote:1629f5630b]

Bardzo trafna wypowiedz :D sa jakieś płynne ramy które pozwalają odróżnić coś obrzydliwego od pięknego, ale w gruncie rzeczy piekno jest wzgledne, a kanony mijaja, wbrew swojemu znaczeniu :)

Mi podobają sie chude dziewczyny i chude ciała (nie mówie tu o anorektycznych kształtach, bo to jest choroba) poprostu zostałam wychowana w kulcie szczupłości i chudosci która jest synonimem zdrowia fizycznego i braku barier cielesnych... tak to już jest ze trudno zmienić to w co sie swiecie wierzy i dlatego czasem koledzy patrza sie na mnie krzywo kiedy "idealną" (według nich) dziewczyne oceniam jako spasioną :P dziwne te gusta:P
Nena

Post autor: Nena »

No to, przyjmijmy Goosiu, uznałabyś np. taką mnie za spasioną. Ja wyglądam dobrze, zdrowo się odżywiam, ale jednak "tu i tam trochę ciałka mam" ;)

Dla mnie ładne są kobiety szczupłe, ale mające coś "w zanadrzu" ;) A facet może być i chudzielec :lol: ;)
Olimpia

Post autor: Olimpia »

A dla mnie chudy facet to tragedia :) Dla mnie facet nie moze byc chudy. Niektorzy tacy wlasnie sa, wystaja im kosci policzkowe, sa tacy jakby...no zabiedzeni na twarzy :) Najczesciej do tego sa wysocy...a polaczenie chudosc + wysoki wzrost = wyglad wieszaka. W moim mniemaniu oczywiscie.
Ale tez nie podobaja mi sie grubi faceci. Albo tacy ktorzy maja oponke, tzw. miesien piwny :) Mezczyzna musi byc tak w sam raz. Musze miec sie do czego przytulic i czuc sie bezpiecznie.
Wybieram wiec wyposrodkowana figure.
Maron

Post autor: Maron »

a ja wybieram tych umięśnionych, ale nie takich co dzień w dzień pakują na siłce lub wyglądają jak niedorobieni StrongMani, tylko wyglądają jak reszta no... sportowców ;)

dla mnie mięśniak to najgorsze co może być, już wole takiego chudego Bolka od Puziana...
Olimpia

Post autor: Olimpia »

O wlasnie! miesniakow tez nie lubie. I tak samo jak Ty, Princess gdybym miala takich dwoch do wyboru, to jednak wybralabym wieszaka :)
ODPOWIEDZ