Śpiąca królewna
no i w koncu nie dowiedzialam sie czy dostalam te moje role czy nie :(
[color=blue:040ca32f1d]prosze o cierpliwośc i wpisywanie tu swoich zyczen co do ról - Paula napisała powyzej że wyeżdża ale jak wróci na pewno uzupełni obsade. Przeciez nie wystawiamy Śpiacej dzis ani jutro a wybieranie ról i planowanie swoich wystepów jest częścią zabawy a nie tylko wyścigiem do partii i realizacji kolejnego spektaklu (wirtualnego - jak warto podkreslić)
Administrator Kasia G[/color:040ca32f1d]
ja sie nie niecierpliwie. ;) moze troszke :D
po prostu pytalam sie o to stronę wczesniej i wystraszylam sie ze jeszcze o mnie zapomnicie ... ;)
[color=blue:040ca32f1d]prosze o cierpliwośc i wpisywanie tu swoich zyczen co do ról - Paula napisała powyzej że wyeżdża ale jak wróci na pewno uzupełni obsade. Przeciez nie wystawiamy Śpiacej dzis ani jutro a wybieranie ról i planowanie swoich wystepów jest częścią zabawy a nie tylko wyścigiem do partii i realizacji kolejnego spektaklu (wirtualnego - jak warto podkreslić)
Administrator Kasia G[/color:040ca32f1d]
ja sie nie niecierpliwie. ;) moze troszke :D
po prostu pytalam sie o to stronę wczesniej i wystraszylam sie ze jeszcze o mnie zapomnicie ... ;)
Może i nie jestem nawet członkiem Corps de Ballet, ale tak mi się marzy rola bajkowej Calineczki :) Calineczka jest malutka,nikomu nie będzie przeszkadzać i można ją zawsze łatwo zabrać ze sobą :D oczywiście nie domagam się żadnych solówek [size=7:5e7896087a]choć nie kryje, że miło by było[/size:5e7896087a], ja poporostu chciałabym być :)