Śpiąca królewna

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
gonia

Post autor: gonia »

hehe :) i na solówkę też mam szanse?? (ale mam wymagania....).
Tylko nie wiem, czy Justi też chce być bodyguardem- w każdym razie miała taki zamiar.

I na kiedy jest przewidziana premiera? Bo ja mam niedługo ferie, i może mnie nie być.... :(
just_me

Post autor: just_me »

Jeżeli powiedzmy brakłoby Wam osoby do jakiejś 'wariacji bodyguardów', to ja bardzo chętnie się włączę :)
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

no i w koncu nie dowiedzialam sie czy dostalam te moje role czy nie :(

[color=blue:040ca32f1d]prosze o cierpliwośc i wpisywanie tu swoich zyczen co do ról - Paula napisała powyzej że wyeżdża ale jak wróci na pewno uzupełni obsade. Przeciez nie wystawiamy Śpiacej dzis ani jutro a wybieranie ról i planowanie swoich wystepów jest częścią zabawy a nie tylko wyścigiem do partii i realizacji kolejnego spektaklu (wirtualnego - jak warto podkreslić)
Administrator Kasia G[/color:040ca32f1d]

ja sie nie niecierpliwie. ;) moze troszke :D
po prostu pytalam sie o to stronę wczesniej i wystraszylam sie ze jeszcze o mnie zapomnicie ... ;)
gonia

Post autor: gonia »

To może zróbmy nową ankietę: "kiedy premiera?"? Chyba, że coś przegapiłam i data jest już ustalona...
Maron

Post autor: Maron »

oj, chyba raczej jeszcze nie ustalona ;)

mysle ze na ustalanie premiery to jeszcze za wczesnie. najpierw trzeba ustalic obsade!
Kasia G

Post autor: Kasia G »

naprawdę proszę o cierpliwość - przygotowania do poprzedniego spektaklu zajęly nam mnóstwo czasu a potem wiekszośc i tak przegapiła date premiery, więc moze wstrzymajmy się z tym, bo do czasu spektaklu znów wszyscy o nim zapomną - data chyba nie jest najważniejsza? :P

niech to trwa jaknajdluzej :D
bawmy się! =D
Maron

Post autor: Maron »

i może forumowicze się pogodzą...?? ;)
Julcia

Post autor: Julcia »

Może i nie jestem nawet członkiem Corps de Ballet, ale tak mi się marzy rola bajkowej Calineczki :) Calineczka jest malutka,nikomu nie będzie przeszkadzać i można ją zawsze łatwo zabrać ze sobą :D oczywiście nie domagam się żadnych solówek [size=7:5e7896087a]choć nie kryje, że miło by było[/size:5e7896087a], ja poporostu chciałabym być :)
ODPOWIEDZ