Artukuły o tańcu
moze to nie bylo dobre porownanie princes, nie bierz wszystkiego tak doslownie :P ;)
moja mama ma mniej niz 60 lat, jednak nie wyobrazam sobie, by mogla tanczyc w pointach, by w ogole mogla tanczyc! ha, na sama mysl chce mi sie smiac (pod slowem tanczyc mam na mysli balet w razie najmniejszych watpliwosci :D )
paranoja, co jeszcze wymysla?
mam nadzieje, ze ktos im przemowi do rozsadku.
moja mama ma mniej niz 60 lat, jednak nie wyobrazam sobie, by mogla tanczyc w pointach, by w ogole mogla tanczyc! ha, na sama mysl chce mi sie smiac (pod slowem tanczyc mam na mysli balet w razie najmniejszych watpliwosci :D )
mam nadzieje, ze ktos im przemowi do rozsadku.
-
aankaa_baletnica=)
[quote:7a67ca2623="Kasia :))"]moze to nie bylo dobre porownanie princes, nie bierz wszystkiego tak doslownie :P ;)
mam nadzieje, ze ktos im przemowi do rozsadku.[/quote:7a67ca2623]
a czy ja biorę dosłownie? ;) :mrgreen:
mój tatinek ma 62 i nie wyobrażam sobie go tańczącego w balecie, chociaż ma i tak dobrą kondycję [nie ćwiczy nawet :P] jak na swój wiek...
[size=9:7a67ca2623]to był mały offtopik, bez stresów Sfra, bez stresów :P[/size:7a67ca2623]
mam nadzieje, ze ktos im przemowi do rozsadku.[/quote:7a67ca2623]
a czy ja biorę dosłownie? ;) :mrgreen:
mój tatinek ma 62 i nie wyobrażam sobie go tańczącego w balecie, chociaż ma i tak dobrą kondycję [nie ćwiczy nawet :P] jak na swój wiek...
[size=9:7a67ca2623]to był mały offtopik, bez stresów Sfra, bez stresów :P[/size:7a67ca2623]
Hej, hej, dziekuje za wszystkie uwagi i komentarze dotyczące mojego artykułu ale popieram sfra, ze wypadałoby trzymac sie treści a nie rozwijac watków pobocznych
[color=blue:b388d9dfe7]troche mi dziwnie jako moderator zwracac uwage dyskutantom nad moim własnym artykułe - lekkie daja vu ;)[/color:b388d9dfe7]
[color=blue:b388d9dfe7]troche mi dziwnie jako moderator zwracac uwage dyskutantom nad moim własnym artykułe - lekkie daja vu ;)[/color:b388d9dfe7]