Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Drążki są zwykle umieszczone na 3 (wszystkich oprócz ściany z lustrami) lub wszystkich czterech ścianach. Chociaż pewnie zdarzają sie różne "wariacje ne temat"
Wydaje mi się, diomedo, że nie tylko w gdańskiej baletówce nie ma sal gimnastycznych, bo poprostu są NIE POTRZEBNE. :/
Lekarz jest jak napisałaś od np. kontuzji i szczepień, a w salonie odnowy biologicznej są dwie sauny i coś tam jeszcze, z czego nie korzystam osobiście.:) W mojej szkole jest oczywiście stołówka i osobno bufet. Aha, w mojej szkole nie ma sali z widownią- występy odbywają się w Operze Bałtyckiej.
Dużo jest na www.szkolabaletowa.pl -to strona mojej szkoły w Gdańsku. http://www.republika.pl/szkolabaletowa/menubar/warlok_sk.htm - tutaj są tzw. warunki lokalowe, pierwsze zdjęcie po środku to właśnie dwa wejścia do saun. A w s.o.b. oferują chyba jeszcze jakieś masaże czy coś w tym stylu...;)