Wnętrze szkoły baletowej!!!!pomóżcie

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
uleczka

Post autor: uleczka »

drazek przy lustrze
Gość

Post autor: Gość »

Drążki są zwykle umieszczone na 3 (wszystkich oprócz ściany z lustrami) lub wszystkich czterech ścianach. Chociaż pewnie zdarzają sie różne "wariacje ne temat"
diomeda

Post autor: diomeda »

No dobra, a co z tym salonem odnowy biologicznej? jakie są tam zabiegi serwowane? ;)
Gość

Na pewno jest sauna. Czy coś jeszcze, to nie wiem. Może na stronach cos pisało, ale rzeczone znowu padły.
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Wydaje mi się, diomedo, że nie tylko w gdańskiej baletówce nie ma sal gimnastycznych, bo poprostu są NIE POTRZEBNE. :/
Lekarz jest jak napisałaś od np. kontuzji i szczepień, a w salonie odnowy biologicznej są dwie sauny i coś tam jeszcze, z czego nie korzystam osobiście.:) W mojej szkole jest oczywiście stołówka i osobno bufet. Aha, w mojej szkole nie ma sali z widownią- występy odbywają się w Operze Bałtyckiej.
diomeda

Kobietki jak macie możliwość to prosze dowiedzcie się jakie zabiegi wam oferuja w tym salonie odnowy oprócz sauny :) prosze ładnie :)
Marysia W

Dużo jest na www.szkolabaletowa.pl -to strona mojej szkoły w Gdańsku. http://www.republika.pl/szkolabaletowa/menubar/warlok_sk.htm - tutaj są tzw. warunki lokalowe, pierwsze zdjęcie po środku to właśnie dwa wejścia do saun. A w s.o.b. oferują chyba jeszcze jakieś masaże czy coś w tym stylu...;)
diomeda

to moze po prostu napisze do twojej szkoły i się zapytam co oferują :) w tym salonie odnowy :)
Marysia W

Jutro spróbuję jeszcze coś napisać, jak się dowiem.
Gość

PS Salon odnowy jest chyba tylko w gdańskiej SB
ODPOWIEDZ