Moscow City Ballet znów w Polsce

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Witam Gonia05 . Zawsze możesz wpaść do mnie do Bydzi na przedstawienie do Opery i z przyjemnością sobie obejrzeć . Zapraszam . :) :wink: .
gonia

Post autor: gonia »

[quote:ec3a2df5f2="Wojtek4p"]Witam Gonia05 . Zawsze możesz wpaść do mnie do Bydzi na przedstawienie do Opery i z przyjemnością sobie obejrzeć . Zapraszam . :) :wink: .[/quote:ec3a2df5f2]

:D Mam to w planach od dawna :) a raczej moja rodzinka (tzn. moja mama, moja ciocia, mój brat i mój kuzyn), ale jakoś czasu nie ma...:(
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Witaj Gonia05 . Na tak przyjemne międzymiastowe - kulturalne podróże zawsze powinnaś wyskrobać chwilkę czasu .
I wpaść na jakieś przedstawionko do Bydzi , a przy okazji można by się spotkać i poznać na wzór jak to robią nasi forumkowicze w Warszawie .
Pozdrawiam ludków baletomaniaków z grodu Kopernika . :D :wink: .
czekoladka

Post autor: czekoladka »

do nas do Kielc tez przyjezdza juz nie moge sie doczekac beda grać właśnie "Jezioro Łabędzie" i chyba "Gisell"
Julcia

Post autor: Julcia »

Miałam 'przyjemność' być na Don Kichote MCB rok temu w szczecińskiej Operze na Zamku. Szczerze mówiąc bardzo się zawiodłam. MCB nie zachwycił mnie, ale też nie odstraszył. Uważam, że szkoda TAKICH pieniędzy na taki zespół...
Bajaderka

;]

Post autor: Bajaderka »

W kraku bilety są po 110 albo 140 zł. Nie wiem jak oni sie zmieszcza w filharmonii, juz lepszy byłby teatr słowackiego!!! :roll: Ja mam miejsce w 1 rzedzie na samym srodku:)
Justyna Ch-ipcio

Post autor: Justyna Ch-ipcio »

Czekamy zatem na mini recenzje!
byla.tancereczka

Post autor: byla.tancereczka »

ja bym chciala pojechac do lodzio 27 XII ale kurcze nikt ze znajomych nie jedzie(co za ludzie :( ) wiec sama tez nie pojade(obawy rodzicow)

a moze by tak jezioro labedzie 8 I? podobno w teatrze narodowym .....
.:Swanilda:.

Post autor: .:Swanilda:. »

Dobrze,że chociaż we Wrocławiu będą. Ja idę na Jezioro Łabędzie i nie mogę się już doczkać :) Poprzednio byłam na Don Kichocie :D
Małgoś

Post autor: Małgoś »

a ja sobie wczoraj właśnie byłam :roll:

:)
ODPOWIEDZ