OSB W POZNANIU ;)

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
raisa

Post autor: raisa »

Ja mam w piątek egzamin i tak się boję, że nie wiem....
A poza tym Cheryl dostała, oczywiście 5!
A co do mojego egzaminu to akurat w tym tygodnih nabawiłam się kontuzji...
rytm16

OSB w Poznaniu

Post autor: rytm16 »

Witam wszystkich!!!jestem z Poznania,mam 19lat,jestem studentką muzykologii i przedostatniej klasy PSM II stopnia na wydziale rytmiki.Dotychczas moją profesorką była p.Teresa Nowak,niestety musi nas opuścić!czy ktoś z OSB ją zna i pamięta z młodszych klas?co oniej sądzicie?
Ja od od 5-12 roku życia chodziłam na balet i na taniec ludowy,jeszcze dużo pamiętam,musiałam jednak wybrać muzykę,a rytmika była świetnym połączeniem obu moich pasji,była moim jedynym kontaktem z baletem.Teraz boję się,że już nie dostaniemy równie dobrej profesorki!
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Ja p. prof. Teresę Nowak znam. Uczyła mnie w pierwszej kl. OSB.
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

ja równiez pamietam ja z lekcji rytmiki w OSB..zawsze wydawala mi sie strasznie zakręcona(heh,artysci :roll: :) )ale po latach stwierdzam ze byla naprawde dobra w tym co robila
AP

Post autor: AP »

No co do Pani Teresy.... miałem z nią lekcje w pierwszych klasach gdy jeszcze była rytmika (nie pamiętam które to klasy bo to już dawno,dawno....) potem uczyła mnie improwizacji... Nie powiem że była "normalna".... Miała jakieś tam swoje wizje i wogóle np. ciągnięcie za sobą niewidzialnych stateczków, albo skrzynki z bananami.... Do puki miałem z nią lekcje wydawała mi się dziwna, ale zawsze sympatyczna...
kicaj1

Post autor: kicaj1 »

Ej suchajcie myślicie czy mam jakieś szanse ??
Paula

Post autor: Paula »

Nie wiemy czy masz szanse, bo nie wiemy jakie masz warunki: budowę, skok, rozwarcie.
Natomiast fakt, że jesteś chłopakiem Twoje szanse zdecydowanie zwiększa.
Nie zastanawiaj się czy masz szansęm tylko próbuj. Od myślenia jeszcze nikt tancerzem nie został!
kicaj1

Trenowalem trochę w piłke nożna troche rozciagania było:D
milton

Post autor: milton »

Im szybciej tym lepiej. Bo każdy miesiąc to miesiąc w plecy. Mógłbyś zacząć np. od grudnia a najpóźniej od nowego semestru bo nie ma co tracić czasu. Powodzenia i wytrwałości:)
kicaj1

Siemka jest tak pisalem maila do osb w poznaniu i odpisali mi ze nabory sa w 3 i 4 klasach podst i tyle juz sam nie wiem czy sa jakies kwalifikacje pomozcie nie wiem co robic !!
ODPOWIEDZ