Eurowizja 2005

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Kasia G

Post autor: Kasia G »

no tak, będzie transmisja koncertu galowego na żywo - czyli 24 czerwca o 20.10 w TVP

potwierdziłam, Plisiecka na pewno przyjedzie do Warszawy na Eurowizję! :P :P :P
sisi

Post autor: sisi »

o jaaaa ale rewelacja!! musze koniecznie ogladac!! :D
Tranquility

Post autor: Tranquility »

hehe ja także będę przed telewizorkiem :D
Kasia G

Post autor: Kasia G »

a kto będzie w Warszawie, niech szybko kupuje bilet do Teatru Wielkiego(są jeszcze ostatki) - zobaczyc baletową młodzież z Europy no i taaaakie jury na żywo to jedyna okazja!!!
Justyna Ch-ipcio

Post autor: Justyna Ch-ipcio »

Kto nie może być w Warszawie i oglądać "na żywo" niech trzyma mocno kciuki za naszych wspaniałych reprezentantów i ogląda transmisję w TV2.

Cieszy fakt, że telewizja państwowa zdecydowała się na transmisję całości.
Tranquility

Post autor: Tranquility »

w miesięczniku GALA jest krótki wywiad z panią Barbarą Pietkiewicz - Kraśko, kierownikiem działu współpracy TVP z Eurowizją i ARTE, organizatorką konkursu.
Justyna Ch-ipcio

Re: Agata Młynarska

Post autor: Justyna Ch-ipcio »

[Jak zobaczyłam kto prowadzi tą galę to mi się odechciało nie lubię cukrzenia tej pani!
Dlaczego nie prowadzi tego programu ktoś kto zna się na balecie/ tańcu ?[/quote]

Rzeczywiście to nie jest idealna osoba do poprowadzenia tej Gali. Oprócz niewątpliwych walorów estetycznych nie wydaje się aby miała odpowiednią wiedzę, czy rozeznanie w temacie.

Czyż nie lepsza byłaby nasza forumowa koleżanka Kasia G. Wszak niedawno miała swój debiut telewizyjny i wypadła bardzo dobrze. :P

I bardzo proszę moderatora o nieusuwanie tej wypowiedzi :!:
ODPOWIEDZ