A ja widzę Vladimira jutro
VLADIMIR YAROSHENKO
[quoteea="Idris"]... patrzę na ostatnie obsady Obsesji i wnioskuję, że dużo szczęścia miałam do Vladimira i w "Adagio&Scherzo" i w "Moving Rooms" za jednym spotkaniem
, bo teraz to na zmianę tańczy...[/quoteea]
w obu tych baletach: http://www.teatrwielki.pl/repertuar/balet/kalendarium/obsesje.html?year=2014&month=6&kid=1330
[quote4c="Ali"][quote4c="Idris"]... patrzę na ostatnie obsady Obsesji i wnioskuję, że dużo szczęścia miałam do Vladimira i w "Adagio&Scherzo" i w "Moving Rooms" za jednym spotkaniem
, bo teraz to na zmianę tańczy...[/quote4c]
w obu tych baletach: http://www.teatrwielki.pl/repertuar/balet/kalendarium/obsesje.html?year=2014&month=6&kid=1330[/quote4c]
O rany
Zmienili obsadę, wczoraj było inaczej.
A ja to nie widzę jutro? Też widzę. Nie ukrywam, że dzięki Tobie, który czuwasz nad moim powodzeniem w zdobywaniu biletów.
O rany
A ja to nie widzę jutro? Też widzę. Nie ukrywam, że dzięki Tobie, który czuwasz nad moim powodzeniem w zdobywaniu biletów.
[quote9b="Idris"]...Też widzę. Nie ukrywam, że dzięki Tobie, który czuwasz nad moim powodzeniem w zdobywaniu biletów.[/quote9b]
Cieszę się Idris, że
przyczyniłem się odrobinę do powodzenia Twojego dzisiejszego wieczoru. Widziałem radość na Twojej twarzy, kiedy wychodziłaś na przerwę po tym pięknym Schubertowskim "Adagiu i Scherzu" Pastora w fantastycznym wykonaniu Vladimira z Yuką i całej reszty, ale też uniesienie, gdy opuszczałaś salę po doskonałych Pastorowych "Moving Rooms" z Vladimirem i Marią. Ja doświadczyłem podobnego zachwytu tego wieczoru. Szkoda, że musimy rozstać się z naszymi ulubieńcami na tak długo.
Będzie nam ich brakowało...
Cieszę się Idris, że
[quote2e="Ali"][quote2e="Idris"]...Też widzę. Nie ukrywam, że dzięki Tobie, który czuwasz nad moim powodzeniem w zdobywaniu biletów.[/quote2e]
Cieszę się Idris, że
przyczyniłem się odrobinę do powodzenia Twojego dzisiejszego wieczoru. Widziałem radość na Twojej twarzy, kiedy wychodziłaś na przerwę po tym pięknym Schubertowskim "Adagiu i Scherzu" Pastora w fantastycznym wykonaniu Vladimira z Yuką i całej reszty, ale też uniesienie, gdy opuszczałaś salę po doskonałych Pastorowych "Moving Rooms" z Vladimirem i Marią. Ja doświadczyłem podobnego zachwytu tego wieczoru. Szkoda, że musimy rozstać się z naszymi ulubieńcami na tak długo.
Będzie nam ich brakowało...[/quote2e]
Ali, na pewno miałam radość na twarzy po Adagio&Scherzo i na pewno uniesienie, to jest dobre określenie na stan mój po Moving Rooms (kocham tę choreografię!). Czyżbym była obserwowana?
I tak, naprawdę przyczyniłeś się do tego powodzenia, ponieważ ja sama już bym pewnie nie zajrzała na stronę, pani z kasy przekonała mnie zbyt mocno...
Masz rację(jak zwykle
), szkoda, że musimy się rozstać z naszymi ulubieńcami na tak długo
, jestem jednak zachwycona tym, co było ostatnim obrazem baletowym tego sezonu. Obrazem, który na długo zostanie w mej pamięci, łącznie z muzyką i tymi wszystkimi emocjami. Wygląda na to, że "Moving Rooms" prędko mi się nie znudzi..
Adagio&Scherzo też. W tym wątku wypada się cieszyć, że nastąpiła zmiana obsadowa, o której zostaliśmy powiadomieni przed spektaklem..
Gratuluję naszemu bohaterowi wspaniałego sezonu, myślę, że był to rok sukcesów i wspaniałej formy.
Cieszę się Idris, że
Ali, na pewno miałam radość na twarzy po Adagio&Scherzo i na pewno uniesienie, to jest dobre określenie na stan mój po Moving Rooms (kocham tę choreografię!). Czyżbym była obserwowana?
I tak, naprawdę przyczyniłeś się do tego powodzenia, ponieważ ja sama już bym pewnie nie zajrzała na stronę, pani z kasy przekonała mnie zbyt mocno...
Masz rację(jak zwykle
Adagio&Scherzo też. W tym wątku wypada się cieszyć, że nastąpiła zmiana obsadowa, o której zostaliśmy powiadomieni przed spektaklem..
Gratuluję naszemu bohaterowi wspaniałego sezonu, myślę, że był to rok sukcesów i wspaniałej formy.
[quote17="Ali"][quote17="Idris"]...Gratuluję naszemu bohaterowi wspaniałego sezonu, myślę, że był to rok sukcesów i wspaniałej formy.[/quote17]
To prawda, wyrósł ponad wszystkich i wszelkie oczekiwania, jest teraz bezkonkurencyjną ozdobą warszawskiej, ba - polskiej sceny baletowej.[/quote17]
Pięknie to napisałeś, a ja się z tym absolutnie zgadzam. '
Tu wypadałoby wznieść toast za naszego bohatera, no to wznoszę herbatą.
To prawda, wyrósł ponad wszystkich i wszelkie oczekiwania, jest teraz bezkonkurencyjną ozdobą warszawskiej, ba - polskiej sceny baletowej.[/quote17]
Pięknie to napisałeś, a ja się z tym absolutnie zgadzam. '
Tu wypadałoby wznieść toast za naszego bohatera, no to wznoszę herbatą.
[quoted0="Idris"]...wypadałoby wznieść toast za naszego bohatera, no to wznoszę herbatą...[/quoted0]
Dołączam się, niechby i herbatą, szkoda, że nie poszliśmy gdzieś na prawdziwego drinka po takim wieczorze. Może innym razem, a najlepiej
w towarzystwie naszego idola. Ale czy w ogóle jest to możliwe...
Dołączam się, niechby i herbatą, szkoda, że nie poszliśmy gdzieś na prawdziwego drinka po takim wieczorze. Może innym razem, a najlepiej
[quotec5="Ali"][quotec5="Idris"]...wypadałoby wznieść toast za naszego bohatera, no to wznoszę herbatą...[/quotec5]
w towarzystwie naszego idola. Ale czy w ogóle jest to możliwe...[/quotec5]
No szkoda, szkoda, trzeba było nie obserwować, tylko zagadać
A co do drinka z naszym idolem, wydaje mi się tak normalną osobą, że podejrzewam, iż jest to możliwe. Może kiedyś się uda.
P.S. Do herbacianego toastu dołączam podkład muzyczny. https://www.youtube.com/watch?v=xNKWoo9Fe40
No szkoda, szkoda, trzeba było nie obserwować, tylko zagadać
A co do drinka z naszym idolem, wydaje mi się tak normalną osobą, że podejrzewam, iż jest to możliwe. Może kiedyś się uda.
P.S. Do herbacianego toastu dołączam podkład muzyczny. https://www.youtube.com/watch?v=xNKWoo9Fe40