Witam, jestem Gabi alias wszedobylska :twisted: , z tancem bylam zwiazana krotko jeszcze w dziecinstwie, pozniej bylam akrobatka i gimnastyczka po trosze:), kto wie, moze niedlugo, jesli czasu mi na wszystko starczy zaczne z powrotem tanczyc:P
Cześć;) Jestem Monika, mam 15 lat i jestem z Wami już od około roku( z tym, że dotąd tylko czytałam). Wcześniej za bardzo się nie interesowałam tańcem, ale zawsze kochałam wszystko co jest sztuką, dlatego też od kilku lat jestem w szkole plastycznej. Od około 1,5 roku bardzo zapragnęłam tańczyć. Niestety jako dziecko nie miałam styczności z baletem(a chodzi mi tylko o ten rodzaj tańca) czego niesamowicie żałuję...;( Mieszkam na totalnym za*upiu, w mieście Rzeszów, gdzie nie ma zadnej szkoły baletowej i tamtejszy świat jest mocno zacofany;|... Mam jednak cichą nadzieję, że Los pozwoli mi choć odrobinkę poczuć smak bycia baletnicą...;) Pozdrawiam wszystkich
Witam :)
Jestem Karolina, tańczyć chcę amatorsko, niestety już za późno na profesjonalny balet :) Więc, mam 16 lat i kocham teatr. Na froum zaglądam od jakiegoś czasu, ale postanowiłam się zarejestrować dopiro dziś. Tak więc dzień dobry wrzystkim :)