Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Kasia G

Post autor: Kasia G »

witamy Cię Olgo serdecznie, na powrót do swej pasji na pewno nigdy nie jest za późno :)
wszedobylska

Post autor: wszedobylska »

Witam, jestem Gabi alias wszedobylska :twisted: , z tancem bylam zwiazana krotko jeszcze w dziecinstwie, pozniej bylam akrobatka i gimnastyczka po trosze:), kto wie, moze niedlugo, jesli czasu mi na wszystko starczy zaczne z powrotem tanczyc:P
monika

Post autor: monika »

Cześć;) Jestem Monika, mam 15 lat i jestem z Wami już od około roku( z tym, że dotąd tylko czytałam). Wcześniej za bardzo się nie interesowałam tańcem, ale zawsze kochałam wszystko co jest sztuką, dlatego też od kilku lat jestem w szkole plastycznej. Od około 1,5 roku bardzo zapragnęłam tańczyć. Niestety jako dziecko nie miałam styczności z baletem(a chodzi mi tylko o ten rodzaj tańca) czego niesamowicie żałuję...;( Mieszkam na totalnym za*upiu, w mieście Rzeszów, gdzie nie ma zadnej szkoły baletowej i tamtejszy świat jest mocno zacofany;|... Mam jednak cichą nadzieję, że Los pozwoli mi choć odrobinkę poczuć smak bycia baletnicą...;) Pozdrawiam wszystkich
Maron

Post autor: Maron »

ja bym się pociąć dała by mieszkać w takim mieście typu Rzeszów, ale cóż... :roll:
Olimpia

Post autor: Olimpia »

No bo Ty jesteś nadmorską Księżniczką :) to Cie ciagnie na poludnie. Chyba, ze chodzi tez o gabaryty.
monika

Post autor: monika »

Ehh... co w nim fajnego? Ja z kolei bym wolała mieszkać nad morzem tysiąc razy bardziej;|
Torin

Post autor: Torin »

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma - moje ulubione przysłowie.
I to w każdym znaczeniu :)))

Torin
Maron

Post autor: Maron »

gabaryty miasta.

nie w takim mieście jak ja. :?

ale witam za to serdecznie :)
Nefretete

Post autor: Nefretete »

[color=darkblue:49fee96e16]proszę nie offtopować!!![/color:49fee96e16]
Charlotte

Post autor: Charlotte »

Witam :)
Jestem Karolina, tańczyć chcę amatorsko, niestety już za późno na profesjonalny balet :) Więc, mam 16 lat i kocham teatr. Na froum zaglądam od jakiegoś czasu, ale postanowiłam się zarejestrować dopiro dziś. Tak więc dzień dobry wrzystkim :)
ODPOWIEDZ