Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
chochlikm

Post autor: chochlikm »

Witam.
Od jakiegoś czasu (a dokładnie - od lipca, kiedy byłam na warsztatach tanecznych w Operze Bałtyckiej) zaglądam na forum i czytam :smile:
Czas zacząć sie udzielać :)

Aaa, no i dodam, że od dwóch lat tańcze współczesny na warsztatach w OB, poza tym moja kariera baletnicy zakończyła się z chwilą pójścia do szkoły podstawowej po trzech latach ogniska :wink: A teraz jedynie korzystam z elementów klasyki na warsztatach.

Pozdrawiam:)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

witamy wzmocnienie gdańskiej frakcji forum :) Miło ze postanowiłas "dać głos" i przyłączyć sie do rozmawiajacych o sztuce tańca. Powodzenia
werni

Post autor: werni »

ja to na kazdym forum wypadalo by szepnac czesc
wiec czesc wam wszystkim
tomek
awiszka

Post autor: awiszka »

Hey! Jestem Daria. Tańczę od 8 lat w zespole Piosenki i Ruchu Tarantule ^^ Jest to mieszanka tańca nowoczesnego oraz klasyki. Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów ;)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

witamy, witamy, fajnie ze jesteś tu - zapraszam do korzystania z wszelkich możliwosci forum ;)
larme

Post autor: larme »

witam jestem Emilia tańcze t.nowoczesny z elementami klasyki i z tą właśnie klasyką pragnę
nawiązać romans zobaczymy co z tego wyjdzie ,to cześć pa :lol:
Agacior13

Post autor: Agacior13 »

No dobra wypadało by sie wkońcu przedstawić bo nie miałam wczesniej na to czasu nietety .;/
Mam na imię Agatka ;) tańcze amatorsko od 10 lat ;) w zespole tańca irlandzkiego oraz modern jazz'u ;) kocham klasykę i modern jazz podoba mi sie tez bardzo salsa latino ;)

mam zamiar powiazać swoja przyszłosć z tańcem .

buziaczki dla formuowiczów ;*
staace

Post autor: staace »

Jestem tutaj już od jakiegoś czasu ale nie miałąm okazji żeby się przedstawić więc....
Witajcie!!!!! Jestem Martyna (staace, Marta, Magda-jak kto woli :D ). Moja przygoda z tańcem zaczęła się w wieku 5 lat i trwa do dzisiaj. Pierwsze kroki stawiałam w tańcu towarzyskim, następnie były już tańce grupowe w zespole piosenki i tańca, aktualnie jestem w zespole tańca irlandzkiego i modern jazz'u, tańczę też taniec klasyczny. W czasie swojej małej "kariery" tanecznej miałam jednak pół roku przerwy bo miałam problemy z nogami. Niestety taniec iralndzki dał mi się we znaki przez co byłam zupełnie wykluczona z tańca. Już od jakiegoś czasu tańczę mimo że czasami nogi o sobie przypominają.
Wierzę że taniec będzie ze mną do końca mojego życia.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Tanc...

Post autor: Tanc... »

Witamy na forum i Larme i Agacior13 i Staace 8)
Olga94

Post autor: Olga94 »

dzien dobry xD
no wiec mam na imie Olga i mam 13 lat. mieszkam na przedmieściach Poznania w pewnej wiosce zwanej Plewiskami. xD
tanczylam w szkole baletowej przez jakis rok jak miałam 7 lat a teraz mam zamiar wznowic moją działanosć taneczna, mam nadzieje ze nie jest za pozno. :D
ODPOWIEDZ