[quote:07d75f4a94="Ishani"]od września zapisuję się na zajęcia do studia baletowego.
mam króciutkie włosy : http://img410.imageshack.us/img410/1271/p4050010kh6.jpg
jak je wiązać żeby nie przeszkadzały w tańcu?[/quote:07d75f4a94]
Przy Twoich włosach może wcale nie wiązac? :) Masz krótkie włosy i nie powinny Ci przeszkadzac ;jesli już to proponuję wsuwki...
[size=9:07d75f4a94]Ps.Proszę ,błagam tylko nie dwa kucyki :? [/size:07d75f4a94]
dlazcego nie dwa kucyki? :wink:
ja proponuję tlyko podpiąć wsuwkami/spinkami grzywkę, żeby nie pzreszkadzała i tyle. ewentualnie mały kucyk, ale nie wiem, czy by gumka co chwilkę nie spadała...
może wypróbuj w domu różne sposoby uczesania, przetańcz w nich coś-tam i zobacz, które jest dla ciebie najwygodniejsze? ;)
Ja naszczęście nie mam tego problrmu, że mam nie równe włosy więc nie muszę używać wsówek ani opasek. Jedyne co mnie denerwuje to takie loczki przy głowie... Musze używać strasznie dużo lakieru na spektakle żeby je przyładzić ;/[/url]
Kompletnie bez niczego to nie radzę, bo gdy się spocisz to ci się będzie wszystko kleić ;) Zresztą w różnych szkołach są różne wymagania.
Dostałaś już sporo wskazówek, teraz wybieraj :)
wsuwki i kitka - tak chyba najwygodniej. próbowałam opaskę, ale jest zbyt cienka i grzywka sie nie miesci pod nia. ale chyba kupie jakas grubsza i sprobuje.
bardzo dziekuje za rady:):)
W H&M są teraz takie bardzo fajne, miękkie opaski - wyglądają jak z gumki od rajstop :wink: świetnie sie sprawdzają w tańcu, bo nie ześlizgują sie z włosów i trzymają różne takie głupie kosmyki, które wysuwają się z koka. Do tego są tanie - 4.99 za jedną.