Skąd się wzieły wasze nicki?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
nathaliye

Post autor: nathaliye »

mój, jak nie trudno zgadnąć ma związek z imieniem, na początku miało być nathalye, jednak niechcący włączyło mi sie "i" i tak powstała nathaliye
Maron

Post autor: Maron »

z "i" brzmi ładniej :)
pluszak

Post autor: pluszak »

Mój, hmmm...
Przestawiany z pólki na półkę, odrzucany w kąt, zabawka na chwilę...wyszło że to musi być pluszak
kosssela

Post autor: kosssela »

Od nazwiska :)
Alleoya

Post autor: Alleoya »

Mój nick... Kiedyś siedziałam w musyku na zapleczu biblioteki... Tak sobie myślałam... Bardzo podoba mi się imię Weronika... I tak kombinowałam: weronik... wer... ronik... roni...ROONI!!
martusiaa4u

Post autor: martusiaa4u »

ja miałam kiedyś taki nick na fotce ; ))) jak teraz mam
^^ i wtedy tylko taki miałam wszedzie hehe xd
danceFORever

Post autor: danceFORever »

u mnie to chyba nie trzeba zbyt duzo wyjasniac... :D
Natashy

Post autor: Natashy »

taaak danceFORever, rozumiemy :wink: , w sumie to bardzo mądry nick, mieszanka ładnego z pożytecznym!

hmm...skąd się wziął nick Natashy?? Już wiem!! Zaczęła tak na mnie mówić koleżanka zinspirowana japońską kulturą, oczywiście po części przekształcając me imię.
Mówiła też Naomi, ale kiedy pojawiła się reklama perfum Naomi, to wybrałam jednak Natashy /czyt.: Nataszi ;) /
ladybird

Post autor: ladybird »

A ja chcąc się zalogować, myślałam o bardzo różnych nickach, ale że wszystkie były zajęte, to w akcie desperacji wyszło ladybird. A potem się okazało, że mój nick jest bardzo podobny do nicku Ladybirt ;)
Blanche

Post autor: Blanche »

A mój wziął się od nazwiska (po przetłumaczeniu na francuski jego części ;)), trochę dlatego też, że, jak to mawiały wredne koleżanki, jestem tak blada, że aż biała, a poza tym podoba mi się to francuskie imię :D
ODPOWIEDZ