Jak baletnice robia koczki? ( o fryzjerstwie baletowym...)
-
bluebird:))
[quote:a89dea9c48="szerina"]Aggo czasem na opakowaniach(niektórych) harigami są napisne gwiazdki (ilość oznacza jakość :D (tak jak w hotelach :lol: )).Cena też gra role i oczywiście jeżeli kupujemy na tzw. rynku to na 50% może się rozwalić :D(co innego jak kupujesz w ekskluzywnym sklepie:lol:). Ja wszzystkie ozdoby kupuję w dobrym, znanym mi już sklepie lub w hurtowni :D
[quote:a89dea9c48=".:Agga:."] Mniej wiecej dwa lata temu moja siostra kupila cos podbnego ale jakos znacznie odbiegala od tego co mialam wczesniej.[/quote:a89dea9c48]
Dlatego najlepiej kupować samemu:D:D[/quote:a89dea9c48]
Ja wlasnie tez kiedys kupilam cos takiegi i nie dosc, ze nie mialo zadnych gwiazdek, to jeszcze bylo ultra dziwne... Zwijało się pod wpływem najlzejszego dotknięcia... Musialam wywalic, bo na spięcie koka schodzilo mi 20 min:/
[quote:a89dea9c48=".:Agga:."] Mniej wiecej dwa lata temu moja siostra kupila cos podbnego ale jakos znacznie odbiegala od tego co mialam wczesniej.[/quote:a89dea9c48]
Dlatego najlepiej kupować samemu:D:D[/quote:a89dea9c48]
Ja wlasnie tez kiedys kupilam cos takiegi i nie dosc, ze nie mialo zadnych gwiazdek, to jeszcze bylo ultra dziwne... Zwijało się pod wpływem najlzejszego dotknięcia... Musialam wywalic, bo na spięcie koka schodzilo mi 20 min:/