Taniec na kanale MEZZO

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Caeli-fer

Post autor: Caeli-fer »

własnie , odnośnie problemu z odczytaniem programu - wie ktoś może kiedy bedzie Gisele ? Widziałam w zapowiedziach , że ma być, ale nie mogę się połapać kiedy ...
Manon

Post autor: Manon »

Musisz poczekać na powtórną zapowiedź jeżeli chodzi o dokładną datę ale przed chwilą czytałam program i wiem że w tym tygodzniu (tzn. od piątku do piątku) nie będzie.
Jakby ktoś wiedział to też bym prosiła :)
Caeli-fer

Post autor: Caeli-fer »

uf, dzięki, bałam się że może już przegapiłam ;)
margotczyk

Post autor: margotczyk »

[quote:ea3a604349]odnośnie problemu z odczytaniem programu - wie ktoś może kiedy bedzie Gisele ? Widziałam w zapowiedziach , że ma być, ale nie mogę się połapać kiedy ...

[/quote:ea3a604349]

Niedziela, 9 listopada godz. 22.05[b:ea3a604349] Giselle[/b:ea3a604349] (Bessmertnova-Vasyuchenko-Vetrov)

PS. moim zdaniem program telewizji (m.in Mezzo) najlepiej prezentowany jest na portalu Wirtualna Polska;
z tygodniowym wyprzedzeniem, przejrzyscie i z dokladnymi omowieniami.

.
Ayaka

Post autor: Ayaka »

Kto ma dostęp do Meezo dziś:
- 20.30 Bajadera
- 22.30 Svetlana Zakharova, caryca tańca- film dokumentalny

ja niestety nie mam mezzo :cry:
Kasia G

Post autor: Kasia G »

nie o Mezzo ale mysle ze tu dużo osób to przeczyta:

http://www.e-teatr.pl/pl/artykuly/106749.html
Ewa J.

Post autor: Ewa J. »

No tak, tylko co z tego, że jest taki kanał, jeśli raz: trzeba mieć odpowiedni telewizor, dwa, z tego co słyszałam, technologia 3d - szczególnie jeśli chodzi o warunki domowe - jest jeszcze mocno niedoskonała. Ale jestem ciekawa, jakie balety mogą emitować, jeśli ktoś natrafi na program to proszę o podzielenie się linkiem ;)
Ewa J.

Post autor: Ewa J. »

6 czerwca na mezzo "Petite danseuse de Degas" Barta z Clairemarie Ostą i Mathieu Ganio - na mezzo HD jeszcze wcześniej, a na dvd już jest :)
crid

Post autor: crid »

Czy kanał Mezzo znajduje sie w jakims specjalnym pakiecie telewizji kablowej/satelitarnej? Nie mogę u siebie znaleźc :sad: Ktoś orientuje się, czy w najbliższej przyszłości można coś 'baletowego' na tymże kanale obejrzeć?
Kasiek

Post autor: Kasiek »

W sobotę 2 lipca o 9:00- Sto lat rosyjskiego baletu w Paryżu w operze... nie wiem jakiej...
I też w niedziele coś po 22 ma być dokument o Gilu Romanie.

Kiedyś puszczali więcej baletów...;(

A co do tego w jakim pakiecie to nie wiem..
ODPOWIEDZ