You Can Dance 2
Aaaa! Pamiętam to! No ale Augustin jest przewodniczącym jury i to on podejmuje ostateczną decyzje. Nie ma tak jak w "Idolu", że każdy z jurorów mówi "tak" albo "nie" i przewaga głosów decyduje kto przechodzi dalej a kto nie.
[quote:216388a3ba="monika"]chetnie 'pzrepuszczacie' a tych innych nie[/quote:216388a3ba]
Nie wiem co o tym powiedziec, ale zauważ, że Ci ludzie mają technikę i prędzej odnajdują się w tych innych tańcach aniżeli "hip-hopowiec" w klasyce...
[quote:216388a3ba="monika"]chetnie 'pzrepuszczacie' a tych innych nie[/quote:216388a3ba]
Nie wiem co o tym powiedziec, ale zauważ, że Ci ludzie mają technikę i prędzej odnajdują się w tych innych tańcach aniżeli "hip-hopowiec" w klasyce...
[quote:8e02e27768="Kaś"]Nie wiem co o tym powiedziec, ale zauważ, że Ci ludzie mają technikę i prędzej odnajdują się w tych innych tańcach aniżeli "hip-hopowiec" w klasyce...[/quote:8e02e27768]
Tu się z Tobą zgadzam! 'hiphopówa w baletkach', 'baletnica w hip-hopie', wogóle to jakoś dziwnie brzmi (jak tytuł jakiegoś filmu) :D . Ale baletnica ma technikę, rozciągnięcie, gibkość... również moim zdaniem łatwiej sobie poradzi :) .
A co do tej "brodweyki" to ja dałabym jej drugi etap... wzieli ją za osobowość, chociaż jakieś tam warunki może miała, ale ja bym ją jeszcze sprawdziła w hip-hopie lub w jazzie.
Tu się z Tobą zgadzam! 'hiphopówa w baletkach', 'baletnica w hip-hopie', wogóle to jakoś dziwnie brzmi (jak tytuł jakiegoś filmu) :D . Ale baletnica ma technikę, rozciągnięcie, gibkość... również moim zdaniem łatwiej sobie poradzi :) .
A co do tej "brodweyki" to ja dałabym jej drugi etap... wzieli ją za osobowość, chociaż jakieś tam warunki może miała, ale ja bym ją jeszcze sprawdziła w hip-hopie lub w jazzie.
[quote:5fcfbeda04]jeszcze co do posta Bajaderki, to Wy juz tak chyba macie (w sumie ja tez poniekad, ale ja hiphop tez lubie) ze ludzi z baletowki, lub tanczacych klasyke, chetnie 'pzrepuszczacie' a tych innych nie. Przynajmniej czasami;)[/quote:5fcfbeda04]
Nie o to chodzi:) Chodzi mi o technikę Kasi, nie sam fakt że była w OSB.
Nie o to chodzi:) Chodzi mi o technikę Kasi, nie sam fakt że była w OSB.
-
~ balerinka ~
-
Tranquility
-
..::Caroline::.
Zgadzam się z wami Kasia była naprawdę dobra!
Dziewczyna tańcząca brodway też była niezła. Może nie tyle sam jej taniec był porywający ale temperament, charyzma i napewno w jakimś stopniu medialność a chyba o to najbardziej tam chodzi. Do tego fantastycznie zmiksowana piosenka z Chicago, a ona sama się wpasowała i wyglądała jak Velma Kelly ^^
Dziewczyna tańcząca brodway też była niezła. Może nie tyle sam jej taniec był porywający ale temperament, charyzma i napewno w jakimś stopniu medialność a chyba o to najbardziej tam chodzi. Do tego fantastycznie zmiksowana piosenka z Chicago, a ona sama się wpasowała i wyglądała jak Velma Kelly ^^
-
danceFORever