Śpiąca królewna

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Maron

Post autor: Maron »

Rotbart pepiczkiem chcesz zostać? ;)
Kasiu:)) chyba jesteś skazana na Rotbarta :P nie dopuści innych panów do twojego boku :lol: (niczym jak ochroniarz!! :D)

czy administracja rozważa moje możliwości na wróżke? (i czy to nie za bardzo bedzie kolidować..) :)
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Witajcie . Ja mam rolę Tomcia Paluszka i w zupełności mnie wystarczy , nie będę zachłannym i niech dla innych panów zostaną też rolki do obsadzenia .
No chyba , że naprawdę beda wielkie braki w obsadzie męskich ról to zawsze można na mnie liczyć , i oczywiście służę pomocnym ramieniem każdej chętnej partnerce w partnerowaniu . :) .
Pozdrowienia dla wszystkich naszych uroczych ,piknych i wspaniałych forumkowiczek . :D :wink: .
sisi

Post autor: sisi »

wojtku a co powiesz na rolę opiekuna księcia desire?
gonia

Post autor: gonia »

sisi--> bardzo przeparszam za odbiegnięcie od tematu, ale intryguje mnie ten Chochoł. O co z tym chodzi i co to jest?
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Witaj Sisi . Przecież kobiecie się nie odmawia , nawet bym nie śmiał . :) .
A tym bardziej Tobie Sisi nasz adminku ... :wink: . Pozdrowionka .
sisi

Post autor: sisi »

co by oszczędzić pisania PMów do kolejnych osób zadających to pytanie.... CHOCHOŁY to makova i ja. skąd się to wzięło - długa historia, do opowiadania przy kominku i w ogóle. ale w każdym razie to znak rozpoznawczy naszej przyjaźni i tak mamy zwyczaj do siebie mawiać gdy coś nam się udaje - a razem udają się cuda!
[size=9:849fa613f1]a teraz powróćmy do Śpiącej...[/size:849fa613f1]

[color=blue:849fa613f1]sisi, wyjątkowo wybaczę Ci ten mały offtopic ;) ten akurat ma znaczenie praktyczno-informacyjne :) ale żeby mi to był ostatni raz!! ;) Nefre.[/color:849fa613f1]
Rotbart

Post autor: Rotbart »

[quote:c197294955="Princess Maron"]Rotbart pepiczkiem chcesz zostać? ;)
[/quote:c197294955]

Co takiego? Wypraszam sobie! Żadnym pepiczkiem, tylko księciem czeskim! A Pepik to czeskie zdobnienie od Józefa - książę Józek jakoś nie bardzo pasuje... :? Już lepiej książę Honza (czyli Jaś)
Maron

Post autor: Maron »

don't bulwers, please :P pepiczki potoczna nazwa czechów ;) (ale pewnie o tym wiesz :)) czeeesi są fajni xDD marycha rządzi! :lol: :D :lol: :P

fajnie, książe Honza :D ^^
Justyna Ch-ipcio

Post autor: Justyna Ch-ipcio »

[quote:b1be083000="Kasia G"]No i goniu - wcale nie prawda - będę miała aż 4 wielbicieli w I akcie ale w II i tak oczaruje mnie książę-Ch-ipcio :lol:[/quote:b1be083000]

I proszę o tym pamiętać i się nie pchać tutaj za mocno do rękui Aurorki!!!

Książe po bardzo intensywnych ćwiczeniach tanecznych, pod okiem pewnego uroczego Profesjonalisty, co prawda nie może się już 3 dzień ruszać, ale .... na czas wydobrzeje!!
Nefretete

Post autor: Nefretete »

Justyno, a nie przypadkiem pod okiem Boskiego Profesjonalisty??
ODPOWIEDZ