Śpiąca królewna
Witajcie . Ja mam rolę Tomcia Paluszka i w zupełności mnie wystarczy , nie będę zachłannym i niech dla innych panów zostaną też rolki do obsadzenia .
No chyba , że naprawdę beda wielkie braki w obsadzie męskich ról to zawsze można na mnie liczyć , i oczywiście służę pomocnym ramieniem każdej chętnej partnerce w partnerowaniu . :) .
Pozdrowienia dla wszystkich naszych uroczych ,piknych i wspaniałych forumkowiczek . :D :wink: .
No chyba , że naprawdę beda wielkie braki w obsadzie męskich ról to zawsze można na mnie liczyć , i oczywiście służę pomocnym ramieniem każdej chętnej partnerce w partnerowaniu . :) .
Pozdrowienia dla wszystkich naszych uroczych ,piknych i wspaniałych forumkowiczek . :D :wink: .
co by oszczędzić pisania PMów do kolejnych osób zadających to pytanie.... CHOCHOŁY to makova i ja. skąd się to wzięło - długa historia, do opowiadania przy kominku i w ogóle. ale w każdym razie to znak rozpoznawczy naszej przyjaźni i tak mamy zwyczaj do siebie mawiać gdy coś nam się udaje - a razem udają się cuda!
[size=9:849fa613f1]a teraz powróćmy do Śpiącej...[/size:849fa613f1]
[color=blue:849fa613f1]sisi, wyjątkowo wybaczę Ci ten mały offtopic ;) ten akurat ma znaczenie praktyczno-informacyjne :) ale żeby mi to był ostatni raz!! ;) Nefre.[/color:849fa613f1]
[size=9:849fa613f1]a teraz powróćmy do Śpiącej...[/size:849fa613f1]
[color=blue:849fa613f1]sisi, wyjątkowo wybaczę Ci ten mały offtopic ;) ten akurat ma znaczenie praktyczno-informacyjne :) ale żeby mi to był ostatni raz!! ;) Nefre.[/color:849fa613f1]
-
Justyna Ch-ipcio
[quote:b1be083000="Kasia G"]No i goniu - wcale nie prawda - będę miała aż 4 wielbicieli w I akcie ale w II i tak oczaruje mnie książę-Ch-ipcio :lol:[/quote:b1be083000]
I proszę o tym pamiętać i się nie pchać tutaj za mocno do rękui Aurorki!!!
Książe po bardzo intensywnych ćwiczeniach tanecznych, pod okiem pewnego uroczego Profesjonalisty, co prawda nie może się już 3 dzień ruszać, ale .... na czas wydobrzeje!!
I proszę o tym pamiętać i się nie pchać tutaj za mocno do rękui Aurorki!!!
Książe po bardzo intensywnych ćwiczeniach tanecznych, pod okiem pewnego uroczego Profesjonalisty, co prawda nie może się już 3 dzień ruszać, ale .... na czas wydobrzeje!!