Michał Piróg
-
madziadziama5
hm... W Kieleckim Teatrze Tańca (tam gdzie tańcze) nie jest za bardzo dobra opinia o nim. I nie tańczy świetnie, bo jest wiele osób od niego lepszych. Akurat jest tak że moja instruktorka uczyła go.. xd
I jeszcze zdażyło się tak że nas oceniał na turnieju z p. Elżbietą Szlufik-Pańtak która go uczyła w KTT.
I jeszcze zdażyło się tak że nas oceniał na turnieju z p. Elżbietą Szlufik-Pańtak która go uczyła w KTT.
No właśnie zastanawiam się od jakiegoś czasu, dlaczego wybrali właśnie jego do zasiadania w jury YCD? Zanim wziął udział w programie niewiele o nim słyszałam... Moim zdaniem powinni wziąć kogoś z większymi osiągnięciami, ale z drugiej strony Piróg to postać nietuzinkowa.
Jego zachowanie na wizji nie raz pozostawia wiele do życzenia, co przyciąga widzów, a o to chyba producentom chodziło. ;)
Jego zachowanie na wizji nie raz pozostawia wiele do życzenia, co przyciąga widzów, a o to chyba producentom chodziło. ;)
a ja miałam okazję być na warszatach p.Piróga (oraz wspólnie z zespołem tańczyć przed nim i wysłuchać jego opinii ), również tańca żydowskiego. wprawdzie dla szerokiej publiki, czyli rzeczy najprostsze. W moim odczuciu, na początku zgrywał bezwzględnego, gotowego wszystkich "zjechać" człowieka, lecz pózniej okazał się miły i wyrozumiały. Moja nauczycielka (rozmawiała więcej) stwierdziła, że o tańcu naprawde dużo może powiedzieć, choć bez dwóch zdań są od niego lepsi tancerze