Kolekcja Agory "Balet i taniec"
Protestuję !!!!! ;)
No może troszeczkę ;)
Tekst Kasi jakiś taki krótki i w ogóle ledwo się zaczął już skończył - nie tak miało być !
A poważnie(j) mówiąc to jestem miło zaskoczony poziomem wydawnictwa.
Znaczy się zdaje się być lepszy od poprzedniej serii. Tekstu dość sporo i całkiem na temat.
Nawet taki szpec baletowy jak ja (hmm czyżbym widział jakieś pokątne uśmieszki tudzież inne turlania się po podłodze ze śmiechu ?? a któż to tam się za brzuch trzyma i aż przygięło go/ją do ziemi - czyżby niestrawność ?? :) ) z przyjemnością i poczuciem iz idzie się czegoś dowiedzieć przeczytałem.
Samą płytkę na razie jeszcze oglądnąłem - ładna nie powiem.
Ale muszę jeszcze umieścić ja w odtwarzaczu i sprawdzić zawartość. Łykęd niestety nie dał mi tej szansy ze względu na brak czasu coby spokojnie skupić się na zawartości.
W dodatku wino mi się w domu skończyło - a jak tak balet bez lampki wina oglądać ?? ;)
Torin
Tekst Kasi jakiś taki krótki i w ogóle ledwo się zaczął już skończył - nie tak miało być !
A poważnie(j) mówiąc to jestem miło zaskoczony poziomem wydawnictwa.
Znaczy się zdaje się być lepszy od poprzedniej serii. Tekstu dość sporo i całkiem na temat.
Nawet taki szpec baletowy jak ja (hmm czyżbym widział jakieś pokątne uśmieszki tudzież inne turlania się po podłodze ze śmiechu ?? a któż to tam się za brzuch trzyma i aż przygięło go/ją do ziemi - czyżby niestrawność ?? :) ) z przyjemnością i poczuciem iz idzie się czegoś dowiedzieć przeczytałem.
Samą płytkę na razie jeszcze oglądnąłem - ładna nie powiem.
Ale muszę jeszcze umieścić ja w odtwarzaczu i sprawdzić zawartość. Łykęd niestety nie dał mi tej szansy ze względu na brak czasu coby spokojnie skupić się na zawartości.
W dodatku wino mi się w domu skończyło - a jak tak balet bez lampki wina oglądać ?? ;)
Torin
Mi się również podoba to wydanie, jeśli chodzi o opracowanie od strony merytorycznej, co do spektaklu to tak samo nie miałam jeszcze czasu obejrzeć, dlatego przejrzałam tylko po fragmentach i już mam takie wrażenie (znam choreografię Grigorowicza i całkiem lubię), że będzie to najgorsze wykonanie "Jeziora..", jakie kiedykolwiek miałam szansę widzieć.. Coś mi się zdaje, że niestety wcale się nie pomylę, a nawet jestem pewna. Ale cóż, nie można mieć wszystkiego, więc nie narzekam, tym bardziej jeśli pomyślę o tym, ile w tej serii ma się ukazać fantastycznych rzeczy z Opery Paryskiej, poza tym rozumiem mechanizm i podstawowe kryteria zakupu nagrań.
Mam pytanko:
Ile kosztuje jedna płyta? nie miałam czasu się zorientować:(
jaromir
"do 25 kwietnia nieco taniej, mam kilka dni czasu, obym nie zapomniał, "
szczególnie jestem zianteresowana aktualną ceną (zważając na to że mamy 26.04)
a tak ogólnie, to wspaniale, że jest dostępna taka kolekcja: tym bardziej, że jeszcze takowej nie mam:P
Ile kosztuje jedna płyta? nie miałam czasu się zorientować:(
jaromir
"do 25 kwietnia nieco taniej, mam kilka dni czasu, obym nie zapomniał, "
szczególnie jestem zianteresowana aktualną ceną (zważając na to że mamy 26.04)
a tak ogólnie, to wspaniale, że jest dostępna taka kolekcja: tym bardziej, że jeszcze takowej nie mam:P
sisha - tak, kolekcja Agory i Gazety Wyborczej to to samo - Agora jest wydawcą Gazety Wyborczej i kolekcji - gazeta to redakcja (tylko) Agora to koncern medialny zajmujący się nie tylko (jak widac) wydawaniem gazety.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
cyt. z linka [b:d576894c89]"Cena pojedynczego tomu: 24,99 zł"[/b:d576894c89]
na przyszłość Paulino P czytaj wczesniejsze posty w watku który Cie interesuje i informacje w nim zawarte
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
cyt. z linka [b:d576894c89]"Cena pojedynczego tomu: 24,99 zł"[/b:d576894c89]
na przyszłość Paulino P czytaj wczesniejsze posty w watku który Cie interesuje i informacje w nim zawarte