KONKURS - ''Z baletem przez świat''
[b:1a2aaca5a1]Cheryl[/b:1a2aaca5a1], to nie bylo konkretnie do Twojego zdjecia, tylko ogolnie, do wszystkich... taka tendencje widze niestety, ze chyba zabraklo jakiejs wiekszej inwencji tworczej? nie mam na mysli nikogo konkretnie, ale wiekszosc zdjec wyglada podobnie - poza na jakims tle, w zaleznosci od tego, co sie zwiedzalo. brakuje troche wlasnej inwencji w realizowanie tematu, chociazby tytuly... ale moze sie czepiam i wymagam za duzo? oczywiscie, pozy nie sa zle, bo w koncu to balet, ale pamietajac poprzednie edycje konkursu wydaje mi sie, ze mozna troche wiecej...
a szpagat masz idealny, jak na wakacje zwlaszcza:)
a szpagat masz idealny, jak na wakacje zwlaszcza:)
To jest konkurs fotograficzny, więc chyba logiczne, że oceniamy fotografię jako taką, a to ma znacznie więcej aspektów niż tylko poza postaci na zdjęciu, a reszta nieważna - bo takie trochę odnoszę wrażenie ogólnie. Proszę pamiętać, że nie mówię tu o którejś konkretnej fotografii, bo z każdej można wyciągnąć coś fajnego, tylko o ogólnym wrażeniu, jakie się pojawia, jak się te zdjęcia ustawi wszystkie obok siebie...
Ja również nie jestem żadną wyrocznia, nie ja decyduję przecież o wyniku konkursu - głosowanie jest demokratyczne:) , a wyrażam jedynie swoją opinię/ sugestię.
Torin - a czemu niegodny?;) Jakby nie patrzeć, na pewno nie odpoczęłam przez te wakacje;)
Ja również nie jestem żadną wyrocznia, nie ja decyduję przecież o wyniku konkursu - głosowanie jest demokratyczne:) , a wyrażam jedynie swoją opinię/ sugestię.
Torin - a czemu niegodny?;) Jakby nie patrzeć, na pewno nie odpoczęłam przez te wakacje;)
Wiecie co... moim zdaniem dyskusja na temat poziomu konkursu, celowości umieszczania podobnych zdjęć, wymyślności póz itd. jest nieproporcjonalnie emocjonalna w stosunku do zamierzenia konkursu, czyli...uwaga...dobrej zabawy. :)
PS. Na forum jednej z drużyn piłkarskich jest podobny konkurs fotograficzny ("Wakacje z X" - tutaj nazwa drużyny) i osiemdziesiąt procent zdjęc przedstawia kibica owej drużyny trzymającego nad głową klubowy szalik, a w tle piramidy :P U nas nie jest więc wcale tak źle...
PS. Na forum jednej z drużyn piłkarskich jest podobny konkurs fotograficzny ("Wakacje z X" - tutaj nazwa drużyny) i osiemdziesiąt procent zdjęc przedstawia kibica owej drużyny trzymającego nad głową klubowy szalik, a w tle piramidy :P U nas nie jest więc wcale tak źle...