Napisz do Caroline ona zadje się cós ostatnio otworzyła :)
Torin
p.s.
no i mam nadzieję, że wszystkie przemiłe Panie miały okazję otworzyć dziś (lub raczej został im otworzony) szampana :) (te nieco młodsze szampana bezalkoholowego ;) )
[quote:1c77ad4a03="kfviatek"][size=9:1c77ad4a03]szukałam trochę już takich pytań ale nie mogłam znaleźć...
a piszę tutaj, bo jakoś mi nie spasowało do innych tematów a nowego nie chciałam zakładać... [/size:1c77ad4a03]
mam tylko takie krótkie pytanie...
wie ktoś może czy baletki skórzane nadają się do prania w pralce czy innego jakiegoś?
[size=9:1c77ad4a03](pytanie może się komuś wydać głupie..;p ale ja się poważnie zastanawiam..)[/size:1c77ad4a03][/quote:1c77ad4a03]
Jeśli nie klejone a szyte to tak, możesz wyprać, ale skóra długo schnie, w 24 godziny Ci nie wyschnie. A jesli są klejone ( a bywają takie ) to ryzykujesz że puści klej ( małe ryzyko ale zawsze ryzyko ).
W sumie możesz oddac do czyszczenia ( do pralni chemicznej ), tak jak oddaje sie skórzane kurtki czy płaszcze, ale takiej opcji nie probowałem :D
[quote:0dda0c0c29="Columbina"]Jeju... idę jutro na 19:00 na rozmowę w sprawie pracy... :shock:
Trzymajcie kciuki bo małego pietra mam!!![/quote:0dda0c0c29]
Trzymamy mocno kciuki, daj znać jak Ci poszło na rozmowie... - powodzenia :)