Buty do tańca towarzyskiego

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Rytmiczka

Post autor: Rytmiczka »

A czy jest jakas strona zeby mozna było zobaczyć te buty z Supadance??
Columbina

Post autor: Columbina »

Tak Rytmiczko... cofnij się do trzeciego posta od góry... ;)
Kidagakash

Post autor: Kidagakash »

A o co chodzi z tymi różnymi typami zapięcia i mocowania paska? Np., czy szlufka na piętce rzeczywiście lepiej trzyma stopę?
Eliza

Post autor: Eliza »

Polecam buty ukraińskiej firmy Grand Prix. Przedstawicielstwo na Polskę jest już w Warszawie - Centrum, ul. Piękna 68a (skrzyżowanie E. Plater i Koszykowej). Strona internetowa jest w trakcie realizacji, ale jeżeli ktoś jest zainteresowany, to mogę wysłać elektroniczny kataog mailowo. Buty ładnie wykonane, bardzo wygodne i wytrzymałe.
Bee

Post autor: Bee »

może to trochę nie na temat,ale... potrzebuję butów do tańca towarzyskiego,mam 12 lat tańczę od 3, moglibyście poradzić mi jakieś dobre sklepy z takim towarem??
myślałam też nad jakimiś używanymi,bo moich rodziców nie stać na nowe... co wy na to???
dusia

Post autor: dusia »

jaką masz długą stopę? i w do jakiej kwoty chciałabyś je kupić? wejdź na forum na taniec.pl wiele dziewczyn chce odsprzedać swoje buty :)
SKLEP TANECZNY

Post autor: SKLEP TANECZNY »

[quote:3a04c5748d="Bee"]może to trochę nie na temat,ale... potrzebuję butów do tańca towarzyskiego,mam 12 lat tańczę od 3, moglibyście poradzić mi jakieś dobre sklepy z takim towarem??
myślałam też nad jakimiś używanymi,bo moich rodziców nie stać na nowe... co wy na to???[/quote:3a04c5748d]

Mamy buty w cenie od 120 zł do 250,- do prawie wszystkich rodzajów tańca. Oferta na www.skleptaneczny.pl
Bee

Post autor: Bee »

dzięki za odpowiedź.
:arrow: mam 24 cm,a co do kasy to do 200zł
Gość

Post autor: Gość »

kupiłam ostatnio buty do łaciny (Dance Naturals) w celach czysto wizytowych i mam parę pytań:
w akcesie można zmówić buty z podeszwą poligumową i zelówki do regeneracji podeszwy. czy zwykły szewc powinien umieć w ten, lub inny sposób zabezpieczyć podeszwę (i nie zniszczyć przy tym butów)?
buty mają wyjmowany pasek, myślałam, czy nie wymienić go na długi (teraz jest krótki), tylko nie wiem czy i gdzie można go dokupić?
kasia123

Post autor: kasia123 »

Witam,
Ja ostatnio kupiłam buty w sklepie Comfort Dance.
Byłam w szoku , gdyż kurier dostarczył mi je nastepnego dnia od złożenia zamówienia.
Buciki okazały się takie jak w opisie na stronie, dlatego mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep. Adres chyba taki jak nazwa www.comfortdance.pl
Pozdrawiam wszystkie tańczące Panie.
ODPOWIEDZ