Lifting forum balet.pl

Pytania i sugestie dotyczące działania Forum; porady techniczne (np. jak zamieścić emblemat).
NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z REGULAMINEM FORUM!
Joanna

Post autor: Joanna »

Sprawdzcie, jakie macie ustawienia cookies, powinno byc zaznaczone, ze akceptujecie cookies ze stron (a przynajmniej z tego forum).
Torin

Post autor: Torin »

Automatyczne logowanie jest bezpieczne tylko wtedy, gdy jest powiązane ze sprawdzanie adresu IP. Automatyczne logowanie działa teraz właśnie w ten sposób. Czyli jeśli nie zmienił sie adres IP komputera z którego się logujecie to system Was automatycznie zaloguje. Jeśli się zmienił - trzeba zalogować się ręcznie. Może to być utrudnieniem dla osób ze zmiennym IP (neostrada i inne podobne usługi). Ale jest możliwość możliwość wyłączenia tego zabezpieczenia w swoim profilu. Ja tego [b:87f7724d13]nie polecam[/b:87f7724d13]. Czasem warto wklepać parę znaków niż przekonać sie że pojawił sie na forum post podpisany sowim nickiem a nie mający z nami nic wspólnego.

Pozdrawiam
Torin
Kasia G

Post autor: Kasia G »

mnie też pierwsze dwa razy nie logowało automatycznie a teraz już tak - pewnie to przejdzie (zaznaczam ze komp mi sie nie zmienił, ale korzystam z neostrady to moze dlatego?)
Torin

Post autor: Torin »

Taka mała podpowiedź dla chcących skonfigurować sobie forum po swojemu.
Opróćz ustawień w profilu, na głównej stronie pomiędzy stopka (kto jest na forum) a tablicami postów po prawej stronie jest odnośnik [b:cac1605b71]preferencje.[/b:cac1605b71] Za jego pomocą można dostosować do swoich upodobań wygląd/sposób działania/funkcjonalność naszego forum.
Dodałem tą wskazówkę, bo zauważyłem, ze bardzo mało osób korzysta z tej możliwości - być może nie wiedząc iż istnieje :)

Pozdrawiam
Torin
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Ojejejejej!! :(
Gdzie można zmienić, żeby mi nie podświetlało nieprzeczytanych postów z wczoraj np? Chodzi o to, żeby mi czyściło tematy, gdy zamknę okno Explorera. Tak jak było wcześniej...
Joanna

Post autor: Joanna »

Mozesz wybierac opcje 'oznacz wszystkie tematy jako przeczytane'.
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

No ja wiem, że taka opcja istnieje, ale pytam, czy mogę gdzieś odhaczyć, żeby mi się to robiło automatycznie...
Paula

Post autor: Paula »

A mnie się podoba to, że przy znaczku gg od razu widać czy ktoś jest dostępny czy nie :)
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

Nie było mnie na forum tydzień i takie diametralne zmiany. :shock:
W każdym razie forum jest śliczne,ale w ogóle nie mogę się w niczym połapać :sad:
Sephia

Post autor: Sephia »

Na początku nie umiałam sie połapać, dlatego nie podobały mi się zmiany :P ale teraz się przyzwyczajam i widze same plusy :D forum jest teraz na prawdę fajne
ODPOWIEDZ