Lifting forum balet.pl
Automatyczne logowanie jest bezpieczne tylko wtedy, gdy jest powiązane ze sprawdzanie adresu IP. Automatyczne logowanie działa teraz właśnie w ten sposób. Czyli jeśli nie zmienił sie adres IP komputera z którego się logujecie to system Was automatycznie zaloguje. Jeśli się zmienił - trzeba zalogować się ręcznie. Może to być utrudnieniem dla osób ze zmiennym IP (neostrada i inne podobne usługi). Ale jest możliwość możliwość wyłączenia tego zabezpieczenia w swoim profilu. Ja tego [b:87f7724d13]nie polecam[/b:87f7724d13]. Czasem warto wklepać parę znaków niż przekonać sie że pojawił sie na forum post podpisany sowim nickiem a nie mający z nami nic wspólnego.
Pozdrawiam
Torin
Pozdrawiam
Torin
Taka mała podpowiedź dla chcących skonfigurować sobie forum po swojemu.
Opróćz ustawień w profilu, na głównej stronie pomiędzy stopka (kto jest na forum) a tablicami postów po prawej stronie jest odnośnik [b:cac1605b71]preferencje.[/b:cac1605b71] Za jego pomocą można dostosować do swoich upodobań wygląd/sposób działania/funkcjonalność naszego forum.
Dodałem tą wskazówkę, bo zauważyłem, ze bardzo mało osób korzysta z tej możliwości - być może nie wiedząc iż istnieje :)
Pozdrawiam
Torin
Opróćz ustawień w profilu, na głównej stronie pomiędzy stopka (kto jest na forum) a tablicami postów po prawej stronie jest odnośnik [b:cac1605b71]preferencje.[/b:cac1605b71] Za jego pomocą można dostosować do swoich upodobań wygląd/sposób działania/funkcjonalność naszego forum.
Dodałem tą wskazówkę, bo zauważyłem, ze bardzo mało osób korzysta z tej możliwości - być może nie wiedząc iż istnieje :)
Pozdrawiam
Torin
-
karolinkaaa