T.KLASYCZNY I MODERN - GDAŃSK 2006/2007 - zapisy( Tanc...)

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Tanc...

Post autor: Tanc... »

[quote:94ec18f1cc="Joanna"]O tak, ja rowniez bardzo chetnie bym poszla na takie zajecia prowadzone przeza Sebastiana :)[/quote:94ec18f1cc]

Och Joanno :) Szkoda ,że cie nie było w tym roku w mieście twojej babci :wink: chętnie postawiłbym cię w I lini na środku .Ale dziękuję za miłe słowa 8) i pozdrawiam naszą forumową aktorkę - tancerkę . :D Tanc... :)
Joanna

Post autor: Joanna »

[quote:562287157c="Tanc..."]Och Joanno :) Szkoda ,że cie nie było w tym roku w mieście twojej babci :wink: chętnie postawiłbym cię w I lini na środku .Ale dziękuję za miłe słowa 8) i pozdrawiam naszą forumową aktorkę - tancerkę . :D Tanc... :)[/quote:562287157c]

:lol: czuje sie wyrozniona ;)

niestety w tym roku babci nie odwiedzalam, cale wakacje bylam dosc daleko;
a szczerze to sie zastanawialam, co tam na balecie w Kielcach :)
Czajori

Post autor: Czajori »

Tanc..., a w jakie dni tygodnia będą Twoje zajęcia? Bo możesz się spodziewać kilku entuzjastek, które nie moga się doczekać początku swoich zajęc :wink:
Tanc...

[quote:f6fba390d1="Czajori"]Tanc..., a w jakie dni tygodnia będą Twoje zajęcia? Bo możesz się spodziewać kilku entuzjastek, które nie moga się doczekać początku swoich zajęc :wink:[/quote:f6fba390d1]

:wink: no tak .... :D zajęcia w poniedziałki 19-30 do 21-00 i w soboty od 14-30 do 16-00 lub wszystko o pół godziny później ...jeszcze nie wiem ,ale wszystkie entuzjastki zapraszam .... 8) zgadza się - czekanie jest .............też nie lubię czekać ............w wielu dziedzinach i tematach.

W poniedz. spotykamy sie 18.09 ok.19-00 przed portiernią od ul.Towarowej.Pozdrawiam wszystkie entuzjastki.... 8)
BALETKA

Post autor: BALETKA »

Mam pytanie ? czy jeszcze można się wpisać na listę ??? I mam mały dylemat - jak to będzie dla mnie z dojazdami zwłaszcza zimą - chodzi o powroty do mojej "wioski" :wink: hm ( muszę to sprawdzić ) .
Tanc...

[quote:217f241d7c="BALETKA"]Mam pytanie ? czy jeszcze można się wpisać na listę ??? I mam mały dylemat - jak to będzie dla mnie z dojazdami zwłaszcza zimą - chodzi o powroty do mojej "wioski" :wink: hm ( muszę to sprawdzić ) .[/quote:217f241d7c]

Nie wiem - Baletko - jaki masz dojazd i skąd ,ale na listę możesz się wpisać jeszcze .
.:tutu:.

Post autor: .:tutu:. »

No i jak tam wrazenia po zajeciech? :wink:
Luthien

Post autor: Luthien »

zajecia sa super!nawet nie wiedziałam,że mam takie mięśnie w nogach(jak wczoraj je poczułam to dopiero dowiedziałam się o ich istnieniu;))do zobaczenia w sobote!
DariaD14

Post autor: DariaD14 »

Witam--było bbbfajnie-nawet nie mam zakwasów--tylko przeraza mnie ta poźna godzina powrotu do domu buuuu --szkoda, ze nie ma zajec blizej Gdyni -no Sopot byłby już ok. Pozdrawiam
Masterova

Post autor: Masterova »

Było świenie. właściwie jedyne co mnie boli to kark : P i troszke brzuch. Juz sie nie moge doczekac nastepnych.
A co do późnych godzin powrótów to u nie tez sa niezadowoleni ze sie o tej godzinie szlajam po miescie.
ODPOWIEDZ