T.KLASYCZNY I MODERN - GDAŃSK 2006/2007 - zapisy( Tanc...)
[quote:94ec18f1cc="Joanna"]O tak, ja rowniez bardzo chetnie bym poszla na takie zajecia prowadzone przeza Sebastiana :)[/quote:94ec18f1cc]
Och Joanno :) Szkoda ,że cie nie było w tym roku w mieście twojej babci :wink: chętnie postawiłbym cię w I lini na środku .Ale dziękuję za miłe słowa 8) i pozdrawiam naszą forumową aktorkę - tancerkę . :D Tanc... :)
Och Joanno :) Szkoda ,że cie nie było w tym roku w mieście twojej babci :wink: chętnie postawiłbym cię w I lini na środku .Ale dziękuję za miłe słowa 8) i pozdrawiam naszą forumową aktorkę - tancerkę . :D Tanc... :)
[quote:562287157c="Tanc..."]Och Joanno :) Szkoda ,że cie nie było w tym roku w mieście twojej babci :wink: chętnie postawiłbym cię w I lini na środku .Ale dziękuję za miłe słowa 8) i pozdrawiam naszą forumową aktorkę - tancerkę . :D Tanc... :)[/quote:562287157c]
:lol: czuje sie wyrozniona ;)
niestety w tym roku babci nie odwiedzalam, cale wakacje bylam dosc daleko;
a szczerze to sie zastanawialam, co tam na balecie w Kielcach :)
:lol: czuje sie wyrozniona ;)
niestety w tym roku babci nie odwiedzalam, cale wakacje bylam dosc daleko;
a szczerze to sie zastanawialam, co tam na balecie w Kielcach :)
[quote:f6fba390d1="Czajori"]Tanc..., a w jakie dni tygodnia będą Twoje zajęcia? Bo możesz się spodziewać kilku entuzjastek, które nie moga się doczekać początku swoich zajęc :wink:[/quote:f6fba390d1]
:wink: no tak .... :D zajęcia w poniedziałki 19-30 do 21-00 i w soboty od 14-30 do 16-00 lub wszystko o pół godziny później ...jeszcze nie wiem ,ale wszystkie entuzjastki zapraszam .... 8) zgadza się - czekanie jest .............też nie lubię czekać ............w wielu dziedzinach i tematach.
W poniedz. spotykamy sie 18.09 ok.19-00 przed portiernią od ul.Towarowej.Pozdrawiam wszystkie entuzjastki.... 8)
:wink: no tak .... :D zajęcia w poniedziałki 19-30 do 21-00 i w soboty od 14-30 do 16-00 lub wszystko o pół godziny później ...jeszcze nie wiem ,ale wszystkie entuzjastki zapraszam .... 8) zgadza się - czekanie jest .............też nie lubię czekać ............w wielu dziedzinach i tematach.
W poniedz. spotykamy sie 18.09 ok.19-00 przed portiernią od ul.Towarowej.Pozdrawiam wszystkie entuzjastki.... 8)
[quote:217f241d7c="BALETKA"]Mam pytanie ? czy jeszcze można się wpisać na listę ??? I mam mały dylemat - jak to będzie dla mnie z dojazdami zwłaszcza zimą - chodzi o powroty do mojej "wioski" :wink: hm ( muszę to sprawdzić ) .[/quote:217f241d7c]
Nie wiem - Baletko - jaki masz dojazd i skąd ,ale na listę możesz się wpisać jeszcze .
Nie wiem - Baletko - jaki masz dojazd i skąd ,ale na listę możesz się wpisać jeszcze .