artykuły pseudobaletowe:)

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Maron

Post autor: Maron »

ja mam bluzkę z baletnicą... wróżkę... taka jakby Wróżka Bzu ze "Śpiącej Królewny" ;).... też z lumpexu xd
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Bluzka jest w cenie 59 zł czy jakos tak... A ceny w galerii są takie jak w każdym innym sklepie z tej czy innej firmy... Nie są jakieś wygórowane czy coś... Można trafic na "oferte na otwarcie", choc te się już kończą...
Jeszcze w ZARZE (również w galerii krakowskiej widziałam) na dziale dziecięcym jest bluzka z baletnicą. Jest tam jakis napis i pod spodem baletnica schylona do pointy, a paczka taka z tiulu zrobiona i odstaje od bluzeczki. Chciałam kupic, ale jak przymierzyłam... Bluzka jest strasznie workowata i ma za krótkie rękawy (mają byc długie, a wyglądają jak... jak za krótkie...). No, ale to jest dział dziecięcy. Na wieszaku bluzeczka śliczna. Cene chyba 49 zł.
Maron

Post autor: Maron »

[quote:43f9b55ce9="aankaa_baletnica=)"]Nie są jakieś wygórowane czy coś...[/quote:43f9b55ce9]
no wiesz, to zależy dla kogo.
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

No dokładnie- zgodzę sie z Princess.
Może dla Ciebie i niektórych osób takie ceny (bluzka za 60 zł) to normalne, ale są tez osóby, których na to nie stac. No wiesz, wystarczy ze trzeba kupic pointy, baletki, rajstopy, kostium.....
No to troszkę pieniędzy się zbiera (dla niektórych uzbieranie ich jest nielada wyzwaniem!).
W sumie to można kupic koszulkę różową, czy jakiegoś innego koloru, nagrac na płytkę swoje ulubione baletowe zdjęcie i dac je do wygdrukowania na koszulce. Noi wyjdzie jakoś z 40-60 zł.
.:tutu:.

Post autor: .:tutu:. »

Nawet nie! Wystarczy, ze kupimy bluzke w lumpexie [ah, jaki to on nie cudowny :P ], kupimy papier taki z ktorego robi sie tzw. "prasowanki" (?- nie jetsem pewn ajk to sie mowilo), wydrukuje na nim ulubione zdjecie baletnicy, i przyprasuje :D I od razu taniej wychodzi :wink:
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Trosze mnie źle zrozumiałyście... Bajaderka napisała, że sądząc po cenach galerii nie bedzie tanio. A mnie chodziło o to, że w samej galerii ceny nie są wygórowane tylko takie jak w każdym innym sklepie tej czy innej firmy. Jak sie pójdzie do jakiegokolwiek innego centrum handlowego np. do H&M to bedą takie same ceny. Tylko o to mi chodziło. A zgodze sie z wami, że 60 zł za bluzke to raczej więcej niż mniej.

A co do pomysłów wprasowanek... Kartki do wprasowanek kosztują 30 zł (cena za opakowanie z którym jest chyba 10 kartek)... A własnoręczne wprasowanki choc są fajne to szybko się spierają nawet w ręcznym praniu. I jak ma wyjśc 40-60 zł za coś nietrwałego to lepiej 60 zł dac za trwałe i porządne... Ale to tylko moje zdanie...
Ale własnoręczne wprasowani też są fajne :D Robiłam pare razy :D
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Aniu, nie chodziło mi o wprasowywanki, tylko o zwykłe drukowanie na koszulkach. Są miejsca, w których robią takie coś- można miec dowolnie ozdobnioną koszulke, np. swoim zdjęciem lub czymś innym :wink:

[color=blue:7a0330882b]Halo halo bardzo proszę nie zaglądać sobie do portfela ;)[/color:7a0330882b]
gonia

Post autor: gonia »

w najnowszym katalogu Avon (13/2006) na str. 31 jest-uwaga, uwaga- "[b:1f10a865ae]Czapka i szalik Ella Ballerina[/b:1f10a865ae]. Uroczy i mięciutki zestaw: czapka i szlik są w przepiękne wzory - czpka ozdobiona malutką kokardą i całym rojem gwiazdek, z szalika uśmiecha się sama Ella Ballerina [...]" :lol:
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Ella Ballerina? A któż to taki?
Lani

Post autor: Lani »

W warszawie na placu inwalidów jest sklep z akcesoriami tanecznymi (buty, stroje, itp, itd) i tam są własnie takie rózne rzeczy z baletnicami :) bardzo duzy wybor
ODPOWIEDZ