ELITE s.c. - wyłączny dystrybutor Grishko w Polsce

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Julcia

Post autor: Julcia »

Dziewczynki moje kochane z tego co ja wiem to netto to jest kwota jaką się płaci bez podatku (czy jakoś tak) przy zakupie hurtowym, natomiast brutto to cena dla zwykłego kupującego ;) i podejrzewam, że opakowanie ma tu niewiele do rzeczy.
Joanna

Post autor: Joanna »

Ale w ogolnie pojetej ekonomii ;) brutto oznacza cene z podatkiem, a netto bez (czyli kupujac hurtowo, ale i to nie zawsze, a np. wtedy kiedy prowadzi sie spolke o okreslonym profilu, np. ma sie sklep - wtedy mozna zakupic towar nie placac podatku, poniewaz sprzedajac go cena ten podatek bedzie zawierac; zreszta to jest rozne, w kazdym razie nie zawsze hurtowo = bez podatku).

Opakowanie nie ma nic do tego.
Koszt przesylki jest oddzielna sprawe, doliczana dodatkowo do uslugi.
ELITE

Post autor: ELITE »

Witam Wszystkich Serdecznie!!!

Faktycznie, remont nam się trochę przeciąga, gdyż jest to dość duże przedsięwzięcie... Nawet na chwilę obecną jest nam trudno określić dokładną datę otwarcia. Robimy wszystko aby miało to miejsce na przełomie sierpnia i września. Z pewnością poinformujemy o tym na forum.

W kwestii cen (brutto i netto) oczywistą sprawą jest to, iż brutto określa cenę z podatkiem VAT (22%) co tyczy się indywidualnych odbiorców, natomiast cena netto jest ceną bez podatku VAT. Tyczy się ona przede wszystkim firm kupujących od nas towar na fakturę.
Pakowanie, wysyłka itp. nie mają tu żadnego znaczenia...

Pozdrawiam!
Magdalena Tonn
ELITE s.c.
sisi

Post autor: sisi »

hmmm czy kupowal juz ktos body? wygodne jest? czy rozmiary pokrywają sie z normalnymi ciuchami czy troche sa mniejsze/wieksze? czekam na opinie
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

koleżanka kupowała. powiedziała że jest bardzo wygodne, i bardzo korzystnie się w nim wygląda :)

są z takiego materiału, który optycznie "wyszczupla".
sisi

Post autor: sisi »

a jak z rozmiarem? pokrywa się z twoim normalnym rozmiarem ciuchów, czy musiałaś wziąć mniejszy/większy?
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

sa odrobine zanizone-ja najpierw ubolewalam nad tym ze z braku 36 zmusialam zamowic 38 ale i ten jest w sam raz jesli nie odrobine przymały.. :roll:
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

O tak, rozmiary są troche zanizone. Ja sama na codzień noszę rzeczy w rozmiarze 34 (rzadko się zdaża 36). Ostatnio nabyłam kostium z welurową wstawką, lecz był tylko w rozmiarze 38, więc go wzięłam. Noi okazuje się, że jest tylko ciut za duży, ale przeszyłam go troszkę i jest ok.
gonia

Post autor: gonia »

czy macie może sztywne [url=http://www.elite-online.pl/katalog/324_0928402.htm]etui[/url] na pointy? sprawdza się?
gonia

Post autor: gonia »

dwa pytania:
1. kiedy w końcu będzie otwarcie sklepu w łodzi?
2. dlaczego pointy novice są tylko do bodajże rozmiaru 5? ja mam np. rozmiar stopy 41 (grishko 6.5) i już nie mogę sobie ich kupić...
ODPOWIEDZ