W najbliższym czasie będę na forum sporadycznie i przelotem, więc proszę o doglądanie moich tablic (Torinku drogi, to, że mnie nie będzie, to żaden pretekst do offtopów :twisted:)
Och cóż my bez Ciebie zrobimy !!! :( (serio ...)
Wracaj szybciutko tęsknić będziemy.
Off topy malutkie tylko co najwyżej na twe powitanie przygotuję ;)
Juupi - jadę sobie na urlop :)
Wrócę 15 lipca.
Rozmawiałem na gg z Olimpia i obiecała, ze mimo tych różnych swoich kłopotów dopilnuje pogadalni przez ten czas.
(Ale mała prośba - rzućcie czasem okiem, czy udało jej się pojawiać i jakby co to tam trochę po uspokajajcie największe off topy, żebym się jakoś odrobił po powrocie)
Inna sprawa, ze z różnych przyczyn (cóż życie....) na urlopie będę miał kompa i pewnikiem czasem na forum zaglądnę ale to już co najwyżej aby coś poczytać itp.
Kochani...
Dzisiaj wieczorem jadę na tydzień do Zakopanego i mogę nie mieć dostepu do internetu. Chociaż to się w sumie okaże...
Porządek na mojej tablicy raczej zrobiłam i myślę, że przez ten tydzień mojej nieobecności nic się tam takiego "mocniejszego" nie zdarzy ;)
wyjeżdzam na wakacje - nie będzie mnie do 20 lipca włącznie, ale na moich tablicach względny spokój - rzuccie od czasu do czasu okiem no i ogólnie... :)
Zmykam na długi weekend - planuję wrócić w niedziele. Zaglądniecie czasem do Teorii czy nie ma offów, a w tym do Zagadek czy toczą się spokojnie i bezkonfliktowo?
Z góry dzięki :)