Nowy uzytkownik

Sprawy formalne Forum
sisi

Post autor: sisi »

jak dla mnie aazrane jest nieszkodliwy i póki pisze sobie prawie wyłącznie w "swoim" wątku to niech sobie go ma. a zaproponowanie mu bloga to dobry pomysł tak czy siak :)
Ariodante

Post autor: Ariodante »

No wlasnie, chociazby dla porzadku dobrze mu zaproponowac blog, bo jak tak dalej bedzie, to inni uzytkownicy zaczna narzekac, ze dajemy aazrane wolna reke, a innych tepimy za byle poscik nie na temat. Mysle, ze powinnismy mu delikatnie zwrocic uwage, tym vbardziej ze ten przypadek zaczyna podchodzic pod monolog, a to chyba takie samo przewinienie jak dyskusje w dwojke.
forum.balet.pl

Post autor: forum.balet.pl »

Zgadzam się z Ariodante
sfra
Ariodante

Wyglada na to, ze pieknie zajela sie nim Alicja! Moze sie chlopak przymknie....;-)
Nefretete

Post autor: Nefretete »

ech, nie przymknął się, tylko odpowiedział. :(
Ariodante

Czy Columbina to dawna baletnicaa? Dzis byl wpis w OGLOSZENIACH - Columbina szuka "bajadery". Sa dwa wpisy tej samej osoby, a z tego co pamietam, ten sprzed kilku tygodni byl wpisem baletnicyyy, ale nie dam glowy. Niby to niewazne, ale mielismy baletniceee na radarze, wiec moze sie uwolnila od starego nicka. Z drugiej strony, chyba byl taki uzytkownik "Columbina". Niewazne, nie zawracajcie sobie glowy - chodzi tylko o to, ze jesli rzeczywiscie jest to zmiana nicka, to warto to odnotowac.
sisi

zdaje się, ze pisała o tym w przedstawialni.... zresztą chwilowo nie robi żadnych problemów.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

tak, Columbina to dawna baaaletnica - pisała o tym, chwilowo jest nawet grzeczna :)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

usuwam uzytkownika o niku Barysznikow - to mój "znajomy" który pojawił sie i znikł - nie ma co trzymac jego i jego jednego postu
sisi

sprawdziłam użytkownika BLT i okazało się ze pisze z tego samego IP co carewna i magducha - tak żywe osoby w wątku o tancerzach TWOP :twisted:

napisałam do carewny pm zeby mi to wyjaśniła. zobaczymy co odpowie.

edit: odpowiedziała mi ze korzysta z kompa, z którego pisze jeszcze kilka innych osób i chyba się domyśla kto to. powiedziałam ze nie musi mi mówić, ale to dobrze ze to nie ona. pewnie to komputer w teatrze.
ODPOWIEDZ