Nowy uzytkownik
No wlasnie, chociazby dla porzadku dobrze mu zaproponowac blog, bo jak tak dalej bedzie, to inni uzytkownicy zaczna narzekac, ze dajemy aazrane wolna reke, a innych tepimy za byle poscik nie na temat. Mysle, ze powinnismy mu delikatnie zwrocic uwage, tym vbardziej ze ten przypadek zaczyna podchodzic pod monolog, a to chyba takie samo przewinienie jak dyskusje w dwojke.
Czy Columbina to dawna baletnicaa? Dzis byl wpis w OGLOSZENIACH - Columbina szuka "bajadery". Sa dwa wpisy tej samej osoby, a z tego co pamietam, ten sprzed kilku tygodni byl wpisem baletnicyyy, ale nie dam glowy. Niby to niewazne, ale mielismy baletniceee na radarze, wiec moze sie uwolnila od starego nicka. Z drugiej strony, chyba byl taki uzytkownik "Columbina". Niewazne, nie zawracajcie sobie glowy - chodzi tylko o to, ze jesli rzeczywiscie jest to zmiana nicka, to warto to odnotowac.
sprawdziłam użytkownika BLT i okazało się ze pisze z tego samego IP co carewna i magducha - tak żywe osoby w wątku o tancerzach TWOP :twisted:
napisałam do carewny pm zeby mi to wyjaśniła. zobaczymy co odpowie.
edit: odpowiedziała mi ze korzysta z kompa, z którego pisze jeszcze kilka innych osób i chyba się domyśla kto to. powiedziałam ze nie musi mi mówić, ale to dobrze ze to nie ona. pewnie to komputer w teatrze.
napisałam do carewny pm zeby mi to wyjaśniła. zobaczymy co odpowie.
edit: odpowiedziała mi ze korzysta z kompa, z którego pisze jeszcze kilka innych osób i chyba się domyśla kto to. powiedziałam ze nie musi mi mówić, ale to dobrze ze to nie ona. pewnie to komputer w teatrze.