Śpiąca królewna

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Maron

Post autor: Maron »

hm.. z tego co wiem to dobre wróżki zarezerwowane są dla solistów i koryfei.. ale jak marysia ma być wróżką to ja też chcę!! :P
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

[quote:3aea0d5236="Kasia G"]śmiało, za mało mamy solistów zeby obsadzić wszystkie partie, Myślę że Kasia :)) byłaby doskonałą wróżką beztroski lub smiałości - co Ty na to Kasiu?[/quote:3aea0d5236]

zgadzam się :D być wróżką śmiałości :D
no a w drugim akcie czy mogłabym być Czerwonym Kapturkiem?
Czajori

Post autor: Czajori »

A ja, jako wielbicielka książąt, a w szczególności jednego, zgłaszam się do roli Kopciuszka, o ile nikt nie ma nic "naprzeciwko" :P
just_me

Post autor: just_me »

Jeżeli mogę, to skromnie prosiłabym o rolę jednej z dwórek Aurory. I z góry dziękuję :)
Paula

Post autor: Paula »

[quote:7da0b5f66f="Tranquality"]ja chcę być ojcem Aurory albo Kotem w Butach! :) :)[/quote:7da0b5f66f]
Ha! Będziesz nawet tym i tym. Czyli sisi ma swojego kota :)
uzupełnię obsadę, nie teraz bo pakuję sie do wyjazdu, ale zapewniam Was ze nic mi nie umknie :)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

Marysi i Princess Maron zaproponowałabym dworki ksieżniczki w I akcie i moze udział w wielkim walcu, a w II akcie w corps de ballet czyli tzw. nereidy towarzyszące Aurorze gdy pojawia się przed księciem na znak Wózki Bzu - co Wy na to?
Maron

Post autor: Maron »

ja jestem za :P (ps. jeśli nie będzie mi kolidowało z rolą damy na balu ;))
gonia

Post autor: gonia »

A czy mam szansę (na wspominaną już) solówkę bodyguardów? (ps. zgłaszam się powtórnie na bodyguarda)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

goniu, oczywiście - to fajny i smieszny pomysł - napewno Paula jak znajdzie chwilke zapisze w obsadzie naszych ochroniarzy ;) Bezpieczeństwo przede wszystkim :P
Paula

Post autor: Paula »

Oczywiście jesli których z adminów/moderatorów zwyczajnie się ...nudzi... to nie obrażę się jak zorbi to za mnie :)
<przygnieciona toną ciuchów>
ODPOWIEDZ