Łyżwiarstwo

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
klara

Post autor: klara »

Bardzo mi sie tez podoba łyżwiarstwo i ciesze sie że Mistrzostwa beda w Warszawie , napewno sie wybiore, bo to ne zapomniane wrazenie ogladac na żywo
Nena

Post autor: Nena »

Uwielbiam łyżwiarstwo! Wspaniale się je ogląda :)
Ayaka

Post autor: Ayaka »

[quote:7598acce13="Nena"]Uwielbiam łyżwiarstwo! Wspaniale się je ogląda :)[/quote:7598acce13]

Jeszcze więcej frajdy daje uprawianie łyżwiarstwa :-)
Nena

Z pewnością :)

Wstyd sie przyznać, ale ja nigdy nie miałam łyżew na nogach :oops:

Ops, przepraszam! Miałam, ale to było w domu, nie na lodzie ;)
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

[quote:9b35cb60c0="Gość"]Łyżwiarki, podobnie jak gimnastyczki, mają (oczywiście okrojone) lekcje baletu.
[/quote:9b35cb60c0]

do mojej szkoły baletowej zapisało się sporo dziewcząt właśnie "z polecenia trenera", łyżwiarek. parę się wykrzuszyło - wyniosły podstawy, kilka zostało, jedna bodajże za rok zdaje dyplom zawodowej tancerki :D
nutriaa

Post autor: nutriaa »

[quote:5b477d2d6a="Nena"]Miałam, ale to było w domu, nie na lodzie ;)[/quote:5b477d2d6a]

Skąd ja to znam :wink: Kiedy byłam mała to jak tylko zobaczyłam w telewizji łyżwiarstwo od razu biegłam po moje kochane beżowe łyżwy i zaczynałam próbować kręcić wielce niezgrabne piruety :wink: Niestety moja kariera łyżwiarska skończyła się bardzo szybko, ale i tak kocham oglądać te wszystkie pokazy prawdziwych "tancerzy na lodzie" :lol:
Nena

No cóż, ja głównie chodziłam po mieszkaniu i zostawiałam za sobą dziury w wykładzinie... ;) Moja mama zawsze się wściekała ;)
Goosia

Post autor: Goosia »

Ja troche jeżdze ale to tylk dzieki temu ze łyżworolki to jedna z moich pasji, inaczej nie chciałoby mi się na mrozie uczyć jeździc na ostrzach przyczepionych do buta :P

Szczególną przyjemnosc sprawia jazda w promieniach wiosennego słońca - troche jeszcze poczekam :?
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

no ja mam lodogryf niedaleko domu (slynna szczecinska gubalowka).
jako ze jestem tutejsza to jak nas facet wpusci to siedzimy ile chcemy..
czasami probuje jakies piruety ale raczej przeraza mnie twarda powierzchnia pode mna i koledzy usilujacy wywalic dziewczyny ;)
kiedys jak sie rozpedzilam malutkie dziecko przede mna upadlo i jak bylam metr od niego to szybko skrecilam w bok i jak mna zarzucilo to chyba z 10 piruetow zrobilam ;) i nawet sie nie wywalilam 8)
Nena

W dwóch słowach [b:d6323ec378]ostry zakręt[/b:d6323ec378] :lol:
ODPOWIEDZ