forum i witryna balet.pl
ok, no to podejmijmy znów dyskusję - czy ktoś czuje sie na siłach zreorganizowac o ile dogadamy sie z superadminem witryne balet.pl? Ostatnio ktoś rzucił mi uwagę ze witryna ta nie spełnia swojego zadania bo powinna zgodnie z nazwą reprezentowac balet polski a z tym na niej marnie, albo wybiórczo. Tylko kto i jak miaby to zrobić. Poniekąd jako miłosnikom baletu wszystkim nam powinno na tym zalezec ale - choć chęci penwie są potrzeba czasu, pomysłu i energii...
dzis jakos tak z nudów zajrzałam na balet.pl i kliknęłam "troszke o technikach tańca" http://balet.pl/portal/index.php?option=content&task=view&id=24
to, co tam przeczytałam to jakis stek bzdur... nie mówie o wszystkich stylach ale o: breakdance' ("Odłamami tego stylu jest electro-boogie i pop looking." poniekąd nie prawda. nigdy nie spotkałam sie z nazwa electro- boogie.. nie mówiąc juz o "pop looking" :shock: :shock: :shock: . jest tylko cos takiego jak ELECTRIC BOOGIE , POPPING, i LOCKING, który jest zupełnie innym stylem niz popping. zreszta trudno sie domyslic co sie kryje pod nazwą "pop"... :?
funky.. szkoda gadac. jedna wielka sciema.. "ciało jest miękie" wtf?
a najbardziej wku*** rzyło mnie "HIP HOP DISKO". poprostu nie dobrze mi sie robi jak czytam cos takiego.. Co ma do KN hip hop do disco?!?!?!?! :roll: :evil: :evil:
i tu moja prosba to administratorów: czy da sie to zmienić? chetnie sie tego podejme
to, co tam przeczytałam to jakis stek bzdur... nie mówie o wszystkich stylach ale o: breakdance' ("Odłamami tego stylu jest electro-boogie i pop looking." poniekąd nie prawda. nigdy nie spotkałam sie z nazwa electro- boogie.. nie mówiąc juz o "pop looking" :shock: :shock: :shock: . jest tylko cos takiego jak ELECTRIC BOOGIE , POPPING, i LOCKING, który jest zupełnie innym stylem niz popping. zreszta trudno sie domyslic co sie kryje pod nazwą "pop"... :?
funky.. szkoda gadac. jedna wielka sciema.. "ciało jest miękie" wtf?
a najbardziej wku*** rzyło mnie "HIP HOP DISKO". poprostu nie dobrze mi sie robi jak czytam cos takiego.. Co ma do KN hip hop do disco?!?!?!?! :roll: :evil: :evil:
i tu moja prosba to administratorów: czy da sie to zmienić? chetnie sie tego podejme