Polina Semionowa
-
Tranquility
-
Tranquility
[quote:253c6b62ef="sfra"][quote:253c6b62ef="Bajaderka"]Tranquality, masz całkowitą rację, najlepsza jest Polina, ale faceci w pointach i paczkach (+makijaz) zawsze mnie smiesza :P[/quote:253c6b62ef]
Bo takie jest załozenie choreografa, by postaci złych sióstr (i brzdkich zresztą) były komiczne. :wink:[/quote:253c6b62ef]
chodziło mi o to, że zdecydowanie wolę patrzeć na Polinę, niż na tych 'mężczyzn' ;)
co do założeń choreografa się nie sprzeczam, bo są one dla mnie jasne... :)
Bo takie jest załozenie choreografa, by postaci złych sióstr (i brzdkich zresztą) były komiczne. :wink:[/quote:253c6b62ef]
chodziło mi o to, że zdecydowanie wolę patrzeć na Polinę, niż na tych 'mężczyzn' ;)
co do założeń choreografa się nie sprzeczam, bo są one dla mnie jasne... :)
-
makova_panienka
Jak juz zahaczylismy o temat mezczyzn w balecie to ja uwielbiam na nich patrzec. Na te wszystkie ich skoki, piruety, wariacje... Uwazam, ze bez facetow balet byl by inaczej odbierany, stalby sie mniej interesujacy. Bo Mezczyzna jest dla baletu urozmaiceniem <serduszka>
A tak a propos, widzieliscie Balet Męski z Sanktpetersburga???
[color=darkblue:fbbf0bbcbf]To nie jest dyskusja o Balecie Męskim Z Sanktpetersburga!
[b:fbbf0bbcbf][quote:fbbf0bbcbf]Trzymajmy się tematu KOPCIUSZKA[/quote:fbbf0bbcbf][/b:fbbf0bbcbf]
proszę czytać uwagi Adminów i Moderatorów.
Tranq[/color:fbbf0bbcbf]
A tak a propos, widzieliscie Balet Męski z Sanktpetersburga???
[color=darkblue:fbbf0bbcbf]To nie jest dyskusja o Balecie Męskim Z Sanktpetersburga!
[b:fbbf0bbcbf][quote:fbbf0bbcbf]Trzymajmy się tematu KOPCIUSZKA[/quote:fbbf0bbcbf][/b:fbbf0bbcbf]
proszę czytać uwagi Adminów i Moderatorów.
Tranq[/color:fbbf0bbcbf]